5 musthaves til din brudetaske

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

5 Gode bud til indholdet i din brudetaske.

Foråret er lig med bryllupper, masser af dejlige bryllupper. På den store dag er det vigtigt at være velforberedt, og selvfølgelig skal bruden, ikke bære rundt på mere end højest nødvendigt. Bryllupskanalen giver dig her 5 gode musthaves til din brudetaske.

Lipgloss

Der skal kysses på jeres store store dag, og selvfølgelig skal du se henrivende ud hele dagen! Derfor er din favorit lipgloss en musthave.

Vælg en lipgloss med pigment, eller du kan nøjes med en blank, farveløs lipgloss, hvis du er til det mere naturlige. Bliv kissable med en af disse flotte lipgloss fra MAC`s nye serie, Cremesheen Glass, som leverer flotte rene farver. Set hos MAC

Pudder

Pudder skal der til, når du i løbet af dagen, får brug for en lille fresh up. Stress, panik, kram og den varme forårssol, kan hurtigt fremkalde fremmedlegemer på pande, næseryg og overlæbe. Derfor er Natural Finish pressed powder, fra Channel ,et godt bud på en musthave i tasken. Selvfølgelig skal valg af pudder være afstemt med din øvrige brudemakeup.

Lommetørklæder

Med mindre du er skåret af ben hård selvkontrol, så falder der sikkert en enkelt tåre i kirken, eller under én, eller flere, af de smukke taler.

Derfor bør du være klar med masser af lommetørklæder, for der bliver både grin, gråd og masser af tårer på den store dag. Derfor skal din brudetaske indeholde lommetørklæder og hellere en pakke for meget end èn for lidt.

Kamera

Den eneste gadget du behøver på din bryllupsdag! Brudetasken skal selvfølgelig indeholde et kamera. Har I et kamera lige ved hånden, har I mulighed for at fotografer, fra jeres point of view, og disse billeder vil i ellers ikke have mulighed at få. Tag et billede af jer selv, når i kører væk i limousinen, tag et billeder af jeres gæster, der kaster ris, når i står på stolene og kysser hinanden. Disse billeder, sammenlagt med fotografens og gæsternes billeder, giver det fuldendte bryllupsalbum. Det viste kamera er fra Canon og hedder S90 med 10 mp og tager fantastiske billeder i meget lidt lys, uden brug af blitz. Set på nettet til 3000 kr.

Ekstra hårnåle

Hårnålen der kan det hele! Knækker brudgommens, eller forloverens brystbuket, så kan blomsterhovedet hurtigt fastgøres med en hårnål. Eller hvis du taber én eller flere af blomsterne fra din brudebuket, kan de fæstnes med en hårnål. Og selvfølgelig kán der ryge en tot af din brudeopsætning, for du kommer til at kysse og kramme, får ris i håret og kysse på stole og under bordet, et utal af gange, før der skal danses brudevals.

SHOP: Lækre Hårnåle fra shoppen

Hvad skal du have i din brudetaske ?

Skriv gerne hvilke accessories din brudetaske skal indeholde. Du kan skrive i kommentarfeltet eller deltage i debatten i vores bryllupsforum.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »