Bliv videoblogger og scor et kamera

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bryllupskanalen søger 2 videobloggere, der har lyst til at give et indblik i sin planlægning af livets store fest. Så skal du giftes i 2011 hører vi meget gerne fra dig. Vi udstyrer dig med et videokamera, du leverer 1 -2 videoreportager hver måned og her er ordet dit og frit, dog skal dine videoblogs altid handle om dit bryllup. Vis hvordan din bryllupsplanlægning går, har du stødt på nogle blindgyder, har du et godt råd til vores mange seerer. Film din dagligdag og din planlægning. Du bliver grundigt klædt på til at kunne løse opgaven, så om du har erfaring i video eller ej, har ingen betydning.

Du skal kun bruge et par timer om måneden på filmprojektet, Bryllupskanalen står for klippearbejdet og du godkender inden vi smider indslaget “On air”

Don´t tell it – Show it

Filmene skal foregår fra dit point og view, altså film det du ser. Filmene produceres som små dagbøger. Giv vores seere et indblik i din bryllupsplanlægning. Hver videoblogger får sin egen side på Bryllupskanalen, hvor der samtidig er mulighed for at skrive små indlæg i forbindelse med videoen. Hver video vil efter redigering have en længde på ca. 3 min. Du har dit videokamera med rundt i bryllupsland og fortæller dine tanker og deler ud af dine erfaringer.

Krav inden du søger:

Du skal giftes i 2011

Du skal kunne bruge ½ – 1 time om ugen på projektet

Bryllupskanalen har hver måned over 18.000 seere, tør du ?

Hvis du tør – så se her

Skriv et par ord om dig selv samt hvilket bryllup I ønsker at holde. Skriv til ja@bryllupskanalen.tv. Videokameraet er din ejendom efter brylluppet.

Bryllupskanalen`s videoblogs starter op 1 november 2010

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »