Gode råd om børn til bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Børn og ekstravagante bryllupper er ikke umiddelbart noget der går hånd i hånd, for børn larmer, støjer og grisser. Mange er derfor i tvivl, når brylluppet skal planlægges – skal der inviteres børn til et bryllup. Bryllupskanalen giver dig gode råd og tips til at komme godt igennem et bryllup med eller uden børn.

Børn til bryllup

Et bryllup er en fest der fejrer to menneskers kærlighed til hinanden, men et bryllup er også en fest, der markerer og fejrer at to familier bliver til én. Det er de færreste familier, der kan sige sig helt fri for børn i alderen 0 til 15 år. Derfor må mange brudepar spørge sig selv “skal børn absolut med til bryllup”. Det korteste svar er nej. Det er brudeparrets bryllupsfest, så de bestemmer! Alligevel er der mange, med eller uden egne børn, der vælger at inviterer børn til bryllup. Hvis man vælger at invitere børn med til bryllup, kan man gøre sig nogle overvejelser om hvorledes børnene skal deltage ved brylluppet. Er det hele dagen, kun frem til receptionen, til efter maden, eller hele brylluppet.

?SHOP: Køb små søde hjerte sæbebobler til børnene eller bryllupsgæsterne

Underholdning til børn ved et bryllup.

Børn kan være både larmende og støjende, men de kan sagtens være en uundværlig del af et fantastisk bryllup. Børn er børn og et bryllup skal helst være hyggeligt, romantisk og stadig struktureret. Derfor kan det være en rigtig god idé at sørge for at der er taget hensyn til børnene ved bryllupsfesten. Kirken har lært dét og udleverer derfor underholdning i form af bøger, puslespil mv i kirken. Denne tanke kan man med fordel videreføre til resten af bryllupsfesten. Er børnene i familierne jævnaldrende og vant til at være sammen, er der ikke de store problemer, men er det modsatte tilfældet, eller har man som brudepar lyst til at gøre lidt ekstra ud af brylluppet, gæsterne og deres børn, er der nogle meget enkelte tips.

Underholdning til fest

Gode råd om børn til bryllup

Sørg for et lokale/sted til børn ved brylluppet. Således kan de smutte fra bordet, når de får brug for at røre sig og der bliver ro til taler og sange. Sørg for at der er underholdning i form af spil, legelads, tegnefilm, Wii, Nintendo, fodboldbane eller andet, som samler, opholder og passer til børnenes alder. Vil man gøre lidt ekstra ud af det, kan man sørge for legetøj, storskærm eller projektor, hoppeborg, slush ice maskine, barnepige, en klovn, tryllekunstner eller noget helt andet – fantasien sætter grænsen – ikke børnene!

Børnefrit bryllup

Det skal understreges at det til hver en tid, er brudeparret der afgør, om der skal børn med til et bryllup. Som brudepar, har man lov til at planlægge et bryllup, uden børn, hvilket der kan være mange grunde til. Stort set alle forældre sætter i forvejen pris på en anledning til at få børnene passet. Er man som brudepar velvidende om at enkelte par har en nyfødt, kan den ny fødte, med undtagelse inviteres med pga. amning eller lign. – Det er der ikke noget galt i. Samtidig skal man overveje hvorvidt der er par, som ikke har umiddelbar adgang til børnepasning. F.eks hvis man har gæster der kommer langvejsfra og skal overnatte én eller flere dage i forbindelse med brylluppet.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

En alternativ brudevals

Af Bryllupskanalen

Brudevals – Jens Werner

Af Bryllupskanalen

Musik til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Himmel lanterner og lanterner

Af Bryllupskanalen

Himmel lanterner er traditionen fra Asien, der er blevet et stort hit i Danmark de seneste år. Himmellysene svæver roligt op i nattehimmelen. En smuk afslutning på et bryllup, er at gæsterne sender et himmellanterner op med et ønske eller en hilsen til brudeparret.

Bryllupsmusik 10 gode sange efter valsen

Af Bryllupskanalen

Skal der sættes gang i jeres bryllupsfest efter valsen kl. 24? Bryllupskanalen giver 10 gode bud på det ultimative starternummer efter brudevalsen. For det gode nummer efter valsen til jeres bryllup, skal være afstemt, i forhold til publikummet. Et kærlighedsnummer med et godt syng med omkvæd, så fyldes dansegulvet fra starten. Få de bedste tracks til jeres bryllupsmusik.

Fyrværkeri til bryllup

Af Bryllupskanalen

Skal bryllupsfesten slutte med et brag, så bør du overveje at slutte af med et ordentligt festfyrværkeri. Bryllupskanalen har set på muligheder, regler og love omkring fyrværkeri til bryllup. Læs mere om fyrværkeri til dit bryllup hér.

Tryllekunstner bryllup

Af Bryllupskanalen

Hvad skal man med en tryllekunstner til sit bryllup – Det er jo ikke en børnefødselsdag. Dette spørgsmål vil mange brudepar sikkert stille sig selv. Bryllupskanalen har undersøgt hvorfor en tryllekunstner ved et bryllup, kan være en fantastisk god idè. Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar at fascinere og imponere sine bryllupsgæster. Det gør […]

Links

HIT DJ

Danmarks stærkeste DJ team. Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille Lars, Joakim Hediger og Jørgen De Mylius, kan bookes som DJ`s til din firmafest, jeres bryllup eller andre fester.

Hele landet

Besøg Website »

Jens Werner Danseskole

Denne dans er en af de smukkeste og måske korteste i jeres kommende ægteskab. Kom og lær den så I trygt og roligt kan vise den til jeres familier og venner. I får her undervisning af kongelig brudevals instruktør Jens Werner.

Kirkeværløsevej 24
3500 Værløse

TLF. 21 91 26 39 | Besøg Website »