Dekorationer til bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

dekorationer-til-bryllup

Alverdens dekorationer

Om det gælder blomster dekorationer, borddekorationer eller dekoration af indbydelser  og invitationer, så gælder det om at finde et tema for sin dekoration. Dekorationer til bryllup og fest skal have en rød tråd, lige fra indbydelse, under festen og frem til takkekort. Er der en rød tråd i dine dekorationer, giver det dit bryllup en flot helhed.

Farver og materialevalg

Det er rent faktisk både muligt og overkommeligt, selv at producere flotte dekorationer til sit eget bryllup. Du skal blot finde et tema for dine dekorationer. Husk at dine dekorationer ikke skal være alt for besværlige at lave, da du helt sikkert skal producere mange af dem. Hold jeres dekorationer enkele og luftige. Brug forskellige nuancer af èn farve, sammensat med hvid eller creme. Gør brug af lette stoffer til dekoration af stole og borde. Nyt kan med fordel sammensættes med vintage lysestager fra et loppemarked, og kan medvirke til at dine dekorationer, kan fremstå utrolig smukke.

Unik pynt til dit sommerbryllup

Brug hvad der er i nærheden, blomster og friske grønne blade. Løv, vilde blomster, ranker med bær, kornblomster og korn med aks kan udgøre en eventyrlig del af en fantastisk, unik og personlig borddekoration. Man kan vælge at lave en vild bord dekoration til sit bryllup eller en mere stilren borddekoration, hvor man udvælger enkelte grene, kornsorter, blomster eller et lille miks af blomster i små vaser, som placeres centralt på bordet. Uanset hvilke blomster eller grene man vælger som dekoration til sit bryllup, er det vigtigt at man gennemfører stilen. Det kan gøres ved at benytte silkebånd, som matcher resten af brylluppets farvetema. Har bruden f.eks. valgt at bære guldsko til sit bryllup, så går guld sikkert igen i bryllupsinvitationerne, brudemakeup, servietter og alle de andre dekorationer omkring brylluppet.

Højde på dekoration til bryllup

Når man vælger at lave sine egne dekorationer til bryllupsbordet, er det vigtigt at tænke på at gæsterne skal have mulighed for at korrespondere over dekorationen. formålet med dekorationer til bryllup er at skabe stemning og hygge – ikke at aflede opmærksomhed eller skabe distance mellem gæsterne. Derfor er det også vigtigt at tænke over hvilken højde, man vælger for sine dekorationer til sit bryllup. Har man mulighed for at sidde på stolene omkring bordet, hvor brylluppet skal foregå, kan man måle højden på bordet. Udfra dette mål har man en god indikator for hvor høj dekorationen bør være. Beregn højden for en dekoration til bryllup, fra bordet op til næse-højde, så har bryllupsgæsterne stadig mulighed for at se hinanden i øjnene, når de skal samtale over bordet.

Høje og slanke bord dekorationer til bryllup

Det er tilladt at bruge høje, slanke og luftige dekorationer til sit bryllup. Blot skal man sørge for at borddekorationerne ikke bliver for bombastiske. Vælger man høje dekorationer til sit bryllupsbord, skal man enten sørge for at de er slanke, luftige, transparente, eller høje nok til at fylden er over øjen-højde. Mange brudepar vælger en enkelt, stilren dekoration på hvert bord. Det kan være en blanding af en enkelt blomst i høj glasvase, en gren i mindre glasvaser og endnu mindre glas med små lys.

Billige dekorationer

Har du selv produceret dine dekorationer hører vi gerne fra dig. Skriv til os på ja@bryllupskanalen.tv. Send gerne dine billeder og informationer om hvordan du gjorde. God fornøjelse med dine billige gør det selv dekorationer til dit bryllup

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »