Smukt og billigt bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Et bryllup kan sagtens være smukt og billigt

Et bryllup handler om at vise sin kærlighed til hele verden – og om at dele dagen med venner og familie. Det er nemlig muligt at holde et bryllup for under 10.000 kr. Bryllupskanalen var med til deres smukke lavpris bryllup, på Københavns Rådhus med efterfølgende reception hjemme hos dem selv.

?VIDEO: Se forberedelserne til et smukt kirkebryllup

Lav pris bryllup

Økonomien omkring et bryllup kan hurtigt løbe løbsk, for hvor siger man stop. Det opdager man hurtigt – og særligt, når man har sat sig for at holde bryllup for under 10.000 kr.

?SHOP: Køb smukke og billige accessories til dit bryllup

Bryllup med stramt budget

At holde et bryllup med stramt budget kræver overvejelser. Hvad er det vigtigste. Hvad skal vi have og hvad kan vi undvære eller gøre på en billigere måde. Det kan være svært at anskaffe alle de remedier der hører sit til et rigtigt bryllup, hvis man skal holde et lavprisbryllup. Her gælder det om at fokusere, på det der føles som det mest nødvendige.

?VIDEO: Portræt af lesbisk bryllup

Billigt bryllup

Invitationerne blev sendt online, kagerne havde mor lavet, og vinen var sød som bruden. Når kærligheden fylder så meget at den bare må ud, er der ingen grund til at vente. Et bryllup til under 10.000 kr. kan sagtens være lige så smuk, personlig og romantisk som et bryllup der koster 250.000 kr. Når man skal holde et billigt bryllup, fokuserer man på det der er vigtigt – kærlighed og dem man elsker. Et billigt bryllup er ikke det samme som et fravalg af det store prinsesse, drømmebryllup. Ofte ønsker brudeparret at genoptage sit ægteskabsløfteholde på et senere tidspunkt, når økonomien stemmer bedre overens med drømmene.

8 kommentarer

 1. Michael Thodsen siger:

  Kanon indslag og lige hvad man som ungt par har lyst til at se og læse;-)

 2. Skal giftes til sommer siger:

  Flot portæt og rammer vidst meget godt i disse krisetider 🙂

 3. Elizabeth siger:

  Dejligt at få vist, at et bryllup kan være så stemningsfyldt og fyldt med kærlighed, uanset om det bliver holdt på et slot eller derhjemme… tak for indslaget, og tillykke med brylluppet, Ea og Sune 🙂 Tak fordi vi måtte kigge med 🙂

 4. Lone Thomsen siger:

  Bryllupskanalen > Fy skam jer !
  Jeg skulle lave en stor opgave i dag og nu har jeg brugt over 1 time på jeres site og set en masse indslag. I er nogle tidsrøvere.

  Tusind tak for kigget, er bange for at jeg vender frygteligt tilbage, men nu skal der altså arbejdes !

 5. Lotte Nielsen siger:

  Kære i 2
  Hjertelig tillykke med jeres smukke bryllup!
  Tak fordi vi måtte kigge med!
  Hilsen Lotte og Jens

 6. Sune Carøe Jakobsen siger:

  Tak til jer der har været så søde at skrive en kommentar. Det var et fantastisk bryllup 🙂

 7. nicolai siger:

  ja rart at se at det kan gøres for under en million ;o) …har selv mødty min drømmekvinde på nettet for lang tid siden og til sommer skal hun endelig her til dk (hun er filippiner) …har bestemt heller ikke råd til et overdådigt bryllup …er dyrt nok at ha besøg fra asien i de 90 dage man nu max kan komme hertil …bliver et simpelt besøg hos borgmesteren og efterfølgende noget reception hjemme hvor venner hjælper med diverse ting …hendes mor er syerske og vil faktisk gerne sy bryllupstøjet hvilket jeg bestemt ikke vil argumentere imod da det jo i så fald vil være yderst exclusivt ….planen er at jeg flytter derned senere hvor jeg har nemmere ved at spare op til sådanne ting og så vil vi i kirken dernede og ha et “rigtigt” bryllup ….men uanset hvad er det stadig for mig mange penge jeg skal skaffe på hvad jeg betragter som kort tid …fed side ellers …selvom man føler sig som en nærrig bums når man ser alle de flotte men også dyre bryllupper

 8. Kassie siger:

  Hvordan kan det være at jeg ikke kan se den her video? 🙁 vil rigtig gerne se den, da vi ikke har alverdens penge. Håber meget den bliver lagt op igen 🙂

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »