Brylluppet på din IPhone

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Den tid hvor planlægningen af et bryllup foregik med små gule memosedler eller på notesblok er forlængst forbi, computeren kom, så og sejrede og det hele blev meget lettere og mere overskueligt. Idag hvor de fleste mobiltelefoner har masser plads og Internetadgang, har man nu mulighed for at få hjælp til at holde styr på sin bryllupsplanlægning via sin mobil. Den populære gadget telefon, Iphone, med med det tilhørende Appstore, har flere tusinde små smarte applikationer, der er med til at hjælpe til, i en ellers så travl hverdag. Selvfølgelig er der også blevet udviklet flere smarte applikationer, der gør bryllupsplanlægningen til en leg. Vi ser på det lille program Iwedding i den nye Deluxe udgave.

Mobil bryllupsplanlægning til IPhone eller IPod Touch

Du har den med overalt, når du sidder i bussen eller på cafeen, man deler sine tanker på Twitter og Facebook, men ikke alle sine tanker og ideer, omkring sin bryllupsplanlægning kan man huske når man er kommet hjem til sin computer. Det er her den nye Iwedding Deluxe kommer ind i billedet. Nu har du mulighed for at planlægge dit bryllup på farten eller i frokostpausen. Med Iwedding Deluxe, kan du skrive og rette i dit bryllupsbudget, få sekunder efter du har købt den brudekjole eller bestilt jeres vielsesringe. Du kan holde styr på gæstelisterne, bordplanerne, gaveønskerne samt bryllupsbudgettet. Det hele i èt og samme program. Iwedding udkom første gang i 2009 og er nu kommet i en helt ny Deluxe version, med endnu flere lækre små features.

Til alle kommende brudepar, der har en IPhone eller IPod touch og deres mange muligheder, er denne lille app et must. Iwedding er på engelsk og koster 59 kr. i appstore (Itunes)

VIDEO : Google`s bryllupsplanlægningsværktøj

Bonus info : Husk du også kan se Bryllupskanalen på din Iphone eller Ipod Touch, abboner på Bryllupskanalen og se vores indslag når du er på farten, det er selvfølgelig som alt andet her på sitet ganske gratis.

Hent Iwedding her

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »