Bryllupsfest til den lyse morgen

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Den tid hvor brudeparret forlader festen, efter brudevalsen, og sætter sig ind i bilen og kører væk er pasè. Det moderne brudepar vil vi have fuld valuta for pengene, så brylluppet bliver planlagt, så festen kan fortsætte til den lyse morgen. Bryllupskanalen sætter fokus på bryllupsfester, og du vil løbende kunne få inspiration, fra andre af Bryllupskanalens seere, i vores nye tema: Bryllupsfest til den lyse morgen.

Fest igennem!

Et bryllup er ingen billig fornøjelse, derfor gælder det også om at få mest muligt ud af den store dag. Glem alt om at tage direkte hjem, eller på bryllupsrejse efter midnat, hvis du vil have mest muligt ud af dit bryllup. Da dine forældre og bedsteforældre holdt bryllup, tog helt sikkert hjem til en seng fuldt af vandballoner og ris i hele hytten, umiddelbart efter brudevalsen og en gang høns i asparges. Traditionen med at forlade sin bryllupsfest, relativt tidligt, gav god mening den gang bryllupsnatten var første gang brudeparret måtte dele seng. Og selv om I kun lige når et par timers søvn og en hurtig omklædning, i en lækker brudesuite med boblebad og champagne, så er det det hele værd!

VIDEO: Bryllupsnatten med Joan Ørting

Hvad foregår der til et bryllup efter midnat

Brudevalsen er afsluttet inden midnat, efterfølgende er der liveband, DJ eller Jukebox, dans, kulørte drinks og fest til den lyse morgen. I skal selvfølgelig også sørge for at der bliver serveret en lettere anretning, så folk ikke bliver alt for festlige, eller ender med at gå halvsultne i seng.

Artikel: Bryllupsmusikken

Skrup af mad er yt …

– Men du kan få en hotdog i pølsevognen, eller tapas i loungen, før du fester videre. Pølsebord med pålæg fra supermarkedets køledisk er et no-go, hvis festen ikke skal gå kold, før kl. 01.00. Der med ikke sagt, at man ikke kan servere traditionel natmad, men det skal være opsigtsvækkende, overraskende og gerne en event i sig selv.

Hold på gæsterne

Skal jeres gæster have lov til at nyde de våde varer, og slippe for at tænke på en længere køretur hjem, så holder den festlige stemning også længere. Sørg for overnatningsmuligheder til jeres bryllupsgæster. Mange kroer, hoteller, slotte og herregårde tilbyder billige værelser til gæsterne, hvis værelserne bookes i forbindelse med et bryllup. Overnatningen er ikke noget brudeparret behøver at betale eller koordinere, blot gæsterne gøres opmærksom på, at det er en mulighed, så kan de selv stå for resten. Forhør jer om prisniveau for enkelt og dobbeltværelse, på feststedet, og send så relevante oplysninger til jeres bryllupsgæster, sammen med bryllupsinvitationen. Det kan for mange gæster være en billigere at overnatte på et værelse, frem for at tage en taxi. Og så er der dømt bryllupsfest til den lyse morgen!

Del dine erfaringer

Vi hører meget gerne fra dig, hvordan var jeres bryllupsfest. Skriv enten en kommentar i feltet nedenunder eller send os en mail på ja@bryllupskanalen.tv


Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »