Få egen bryllupshjemmeside

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Få din egen personlige bryllupshjemmeside

Få din egen bryllupshjemmeside med Bryllupskanalen`s hjemmesideservice. Nu har du mulighed for at få en hjemmeside, der har mere end 150 skabeloner, som du nemt selv kan ændre, så det passer jeres bryllup. Du kan prøve gratis i 30 dage. En hjemmeside, hvor familie og venner kan følge jeres bryllupsplanlægning, se gæsteliste, fotoalbum og selvfølgelig kan I vise jeres videoer, som nemt kan sættes ind på jeres nye hjemmeside via Youtube.

Bryllupskanalen hjælper dig hele vejen

Med Bryllupskanalens hjemmesideservice kan du trygt kaste dig ud i projektet med at bygge din egen bryllups hjemmeside. Du kan vælge layout ud fra en række designs og skabeloner. På den måde har du selv indflydelse på, hvordan din egen hjemmeside skal se ud.
Du kan vælge menu emner og du kan uploade billeder, musik og videoer så nemt som ingenting.
Saml alt til dit bryllup, fra planlægningen, polterabend, gaveønsker og alt efter brylluppet. Der er uanede muligheder og det er nemt både at komme igang og efterfølgende at opdatere.

Prøv gratis bryllupshjemmeside

God fornøjelse med jeres nye bryllupshjemmeside

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »