Bryllupsmusik 10 gode sange efter valsen

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Kærlighed er nøgleordet ved ethvert bryllup. Musikken skal være afstemt i forhold til det publikum, der hører musikken. Startnummeret efter valsen er et af de vigtigste numre, for den skal sætte gang i festen og fylde dansegulvet. Jeres gæster er mætte og er klar til at røre sig. Det første nummer efter valsen, skal derfor være et nummer folk kender, et venligt dansenummer så dansegulvet bliver fyldt fra starten. Alle skal ud på gulvet. Let the music play!

Bryllupsmusik

Når brudevalsen er danset startes festen, med enten DJ, jukebox eller band. Står i selv for musikken til jeres bryllup, giver Bryllupskanalen dig her et godt bud på de 10 bedste sange at starte festen på. For festen skal startes med en kærlighedssang, der samtidig har en god rytme og ikke er for langsom. Dansegulvet skal fyldes ved første nummer.

Shalamar – A night to remember, 1982 fra Albummet Friends. Funky groovy 80èr funk med lækkert guitar rif. Der vil helt sikkert danses 80´er dans til dette nummer for, jeres bryllup “Is a night to remember”

Spagna – Call me, 1987 fra Albummet Dedicated to the Moon. Endnu en vild 80èr klassiker fra Italienske Spagna, som de fleste måske kan huske hvis de gik på diskotek eller hørte radio tilbage i slutningen af 80èrne. Ihvertfald et meget catchy nummer, med et venligt “syng med” omkvæd. Et super nummer at sætte skub i festen fra starten.

Barry White – Your the fist my last my everything, 1974 fra albummet Can´t get enough. Måske et af verdens aller største kærlighedsnumre. Dette nummer er nok mange DJ` s sikre kort. Hvis du sætter dette nummer på og spiller dette nummer som det første ved jeres bryllup efter brudevalsen, vil mange ramme gulvet og danse med, da vores forældre og den ældre generation helt sikkert også kender dette nummer. Det ultimative bryllupsnummer, ganske enkelt!

The pointed Sisters – So excited, 1982 fra albummet So excited. Et super nummer fra Califoniske Pointed sisters. Med endnu et lækkert rif og et omkvæd, der ryger direkte i danseskoene. Dette er selvfølgelig ikke det eneste Pointed Sisters nummer, der er et godt starter nummer, Jump fra samme album, er også et godt bud.

Natalie Cole – This Will Be, 1975 fra Inseparable albummet. Fruen der har udgivet plader siden 1956, og stort set uden skandaler, derfor er Natalie Cole lig med kærlighed. This will be, har en dejligt piano og starter stille og bygges smukt op. This will be an everlasting love.

The Monkeys – I´m a Believer, 1966 fra albummet More of the Monkeys. Niel Diamond står bag denne udødelige klassisker og er listens ældste nummer med 44 år på bagen. Dette nummer vil helt automatisk sætte gang i hele festen, for dette nummer kan ALLE ældre ved festen huske og de unge, synes helt sikkert den er sjov. Der vil blive danset 60èr dans til dette nummer.

Alphabeat – Fascination fra 2008 og er at finde på deres debutalbum “This is Alphabeat”. Dette nummer er på vej til klassiker status allerede. Pop med pop på.

Wham – The edge of heaven fra 1986 og fundet på Wham`s bestseller album Music From The Edge of Heaven, som også blev deres sidste album sammen. Yeah yeah yeah la la la la la og så starter festen, mere er der vidst ikke at sige om dette nummer. Et kæmpe hit!

The real thing – You to me are everything, 1976. var debut singlen fra The Real Thing. Groovy track fra 70èrne som alle kender og kan synge med på. Ægte 70èr lyd og man får lyst til at danse tæt, på dette glade track.

Kool and the gang – Get down on it, 1981 fra deres something speciel album. Så trutter tropeterne for fulde gardiner og festen er sat i gang. Catchy track et et omkvæd der kan misforståes, dette sætter altid gang i fyrene, som måske ikke er de første der indtager dansegulvet.

? Se Dan Rachlin & Philip Lundsgaard tale om musik til bryllup

______________________________________________________________________________

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

En alternativ brudevals

Af Bryllupskanalen

Brudevals – Jens Werner

Af Bryllupskanalen

Musik til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Himmel lanterner og lanterner

Af Bryllupskanalen

Himmel lanterner er traditionen fra Asien, der er blevet et stort hit i Danmark de seneste år. Himmellysene svæver roligt op i nattehimmelen. En smuk afslutning på et bryllup, er at gæsterne sender et himmellanterner op med et ønske eller en hilsen til brudeparret.

Bryllupsmusik 10 gode sange efter valsen

Af Bryllupskanalen

Skal der sættes gang i jeres bryllupsfest efter valsen kl. 24? Bryllupskanalen giver 10 gode bud på det ultimative starternummer efter brudevalsen. For det gode nummer efter valsen til jeres bryllup, skal være afstemt, i forhold til publikummet. Et kærlighedsnummer med et godt syng med omkvæd, så fyldes dansegulvet fra starten. Få de bedste tracks til jeres bryllupsmusik.

Fyrværkeri til bryllup

Af Bryllupskanalen

Skal bryllupsfesten slutte med et brag, så bør du overveje at slutte af med et ordentligt festfyrværkeri. Bryllupskanalen har set på muligheder, regler og love omkring fyrværkeri til bryllup. Læs mere om fyrværkeri til dit bryllup hér.

Tryllekunstner bryllup

Af Bryllupskanalen

Hvad skal man med en tryllekunstner til sit bryllup – Det er jo ikke en børnefødselsdag. Dette spørgsmål vil mange brudepar sikkert stille sig selv. Bryllupskanalen har undersøgt hvorfor en tryllekunstner ved et bryllup, kan være en fantastisk god idè. Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar at fascinere og imponere sine bryllupsgæster. Det gør […]

Links

HIT DJ

Danmarks stærkeste DJ team. Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille Lars, Joakim Hediger og Jørgen De Mylius, kan bookes som DJ`s til din firmafest, jeres bryllup eller andre fester.

Hele landet

Besøg Website »

Jens Werner Danseskole

Denne dans er en af de smukkeste og måske korteste i jeres kommende ægteskab. Kom og lær den så I trygt og roligt kan vise den til jeres familier og venner. I får her undervisning af kongelig brudevals instruktør Jens Werner.

Kirkeværløsevej 24
3500 Værløse

TLF. 21 91 26 39 | Besøg Website »