Bryllupsrejse i bryllupsgave

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

En romantisk bryllupsgave

bryllupsrejse - bryllupsgave - bryllup

Der findes masser af fantastiske rejsedestinationer, til en romantisk bryllupsrejse. Men bryllup og bryllupsrejse kan hurtigt blive en bekostelig affære, og så gælder det om at tænke kreativt, hvis man vil have i både pose og sæk. Bryllupskanalen ser på bryllupsrejser i bryllupsgave.

Opret en konto

Kan man undvære potter og pander, eller har man bare rigeligt køkkenudstyr, er det oplagt at ønske sig en bryllupsrejse. Opret en konto, hvor bryllupsgæsterne kan indsætte bryllupsgaven. Og nej, det er ikke uforskammet at ønske sig hjælp til bryllupsrejsen. Når man som bryllupsgæst giver penge til bryllupsrejsen, giver man samtidig brudeparret minder for livet. Minderne fra bryllupsrejsen holder med garanti længere end det meste køkkenudstyr, vaser og porcelæn. Derfor kan hjælp til bryllupsrejsen være en helt vidunderlig bryllupsgave til brudeparret. Send evt. en beskrivelse af hvor I ønsker at bryllupsrejsen skal gå til, hvorfor I gerne vil holde bryllupsrejse netop dér og at I vægter minder og oplevelser højt. Husk at oplyse kontonummer – og selvfølgelig et postkort fra jeres bryllupsrejse til alle de bryllupsgæster, der gav jer bryllupsrejsen. I kan evt. bede Toastmasteren være kontaktperson, hvis nogle af bryllupsgæsterne skulle have praktiske spørgsmål til bryllupsgaven, indbetaling mv.

Lad jeres forældre stå for bryllupsrejsen

Man kan efterhånden komme langt for et mindre beløb, når det gælder rejser til udvalgte destinationer. Lad jeres forældre stå for planlægning og køb af den perfekte bryllupsrejse. Det kan være rigtig spændende og vildt romantisk at overlade alt det praktiske omkring planlægningen af bryllupsrejsen, til folk der elsker jer. Sørg for at fortælle hvad I godt kunne tænke jer: Er det bryllupsrejse i en storby, skal der være varmt, afslapning, oplevelser, eller måske noget hel andet. Gør selvfølgelig også opmærksom på at I selvfølgelig ikke forventer en jordomrejse, og at jeres forældre ikke skal bruge mere, end hvad de finder rimeligt og forsvarligt, i forhold til hvad de i forvejen havde forestillet sig at, ville give jer i bryllupsgave. Oplys hvornår I har mulighed for at tage på bryllupsrejse, og hvornår I gerne skulle være hjemme igen, så bryllupsrejsen kan gives til jeres bryllup.

Hvor skal du på bryllupsrejse

Hvor vil I gerne på bryllupsrejse og har I fået økonomisk hjælp til jeres livs mest romantiske rejse? Bryllupskanalen hører gerne om netop din bryllupsrejse. Send os en mail på [email protected]

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Bryllupsrejser i Bella

Af Bryllupskanalen

Bryllupsrejser

Af Bryllupskanalen

Artikler

Et utraditionelt bryllup

Af Bryllupskanalen

Få en “just the 2 of us” oplevelse med et utraditionelt bryllup. Bryllup under vand eller et helikoptor bryllup. Eller hvad med et bryllup ved de danske strande. Mulighederne er mange. Få inspiration til et helt og igennem utraditionelt bryllup.

Vielse i udlandet hitter denne sommer

Af Bryllupskanalen

Den helt store trend i disse år er vielse i udlandet. Slip for bekymringerne, slip for bryllupsritualerne og rejs væk. Med en fordobling af vielser i udlandet de seneste 10 år vil antallet er vielser i udlandet nå ny rekord i 2010.

Bryllupsrejse i bryllupsgave

Af Bryllupskanalen

En romantisk bryllupsgave Der findes masser af fantastiske rejsedestinationer, til en romantisk bryllupsrejse. Men bryllup og bryllupsrejse kan hurtigt blive en bekostelig affære, og så gælder det om at tænke kreativt, hvis man vil have i både pose og sæk. Bryllupskanalen ser på bryllupsrejser i bryllupsgave. Opret en konto Kan man undvære potter og pander, […]

Bryllup i Las Vegas

Af Bryllupskanalen

De kendte har været der. Frank Sinatra, Elvis Presley har gjort det. Og siden gjorde Demi Moore, Bruce Willis og danske Søren Rasted og Aqua Lene det også. Vielser i Las Veges er stadig populære. Hold jeres bryllup i spillebyen, der hvert år har over 100.000 bryllupper. Få inspiration til hvordan du selv planlægger det […]

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »