Den perfekte bryllupsdato

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Find den perfekte dato for dit bryllup

Der findes 365 dage på et år og 52 af disse dage er lørdage. Hvordan finder du den perfekte dato for dit bryllup. Husk de bedste bryllupsdatoer bliver booket først.

bryllupsdato for bryllup

De største bryllupsdatoer

Den største bryllupsdato, vi har haft i nyere tid, var uden tvivl d. 7-7-07, denne dag ramte helt perfekt – en lørdag i juli. På denne dato, var alt booket op til 6 måneder før. Restauranter, kirker, rådhuse, DJ´s og bryllupsfotografer måtte melde alt udsolgt, på denne fantastiske bryllupsdato. Uanset hvilke datoer der falder, så er lørdagene i maj, juni og august stadig de mest eftertragtede datoer, til det perfekte bryllup. Det skyldes håbet om sol og varme på bryllupsdagen. Juli fravælges af mange, pga. industriferie, hvor mange af bryllupsgæsterne planlægger sommerferie.

Flere sjove dage

Efter år tusindeskiftet, er der blevet rig mulighed for at støde på sjove datoer og tidspunkter, hvad med: 01.01.01, 02.02.02, (…) 10.10.10 osv. Næsten samtidig optræder datoer som 20.02.2002, 20.10.2010. Er man mere til at udfordre skæbnen, kan man jo bruge et øjeblik på at ærger sig over at 13.13.13, ikke bliver en mulighed, og selvom man laver lidt matematisk drilleri, så falder d. 13. i den “13. måned”, 2013 (altså d. 13. januar 2014) desværre på en mandag, og ikke engang på den “uhyggelige” fredag d. 13…

Bliver datoen husket

Selv om man vælger en bryllupsdato, som f.eks. d. 10.10.10, er der ingen garanti for at bryllupsdagen huskes hvert år, fremover. Og vælger man en “let” dato, med det éne formål at manden skal kunne huske datoen, er det næsten lige så oplagt at lade bryllupsdatoen indgraveres uden på vielsesringen. Og i en travl og stresset periode, kan bryllupsdagen faktisk smutte, for selv den bedste…

En dato af betydning

Nu behøver den perfekte bryllupsdato heldigvis ikke være et såkaldt magiskdato. Langt flere ægtepar vælger bryllupsdato ud fra en personlig tilknytning. Det kan f.eks. være årsdagen, hvor parret første gang mødte hinanden eller blev forlovet. Der er også brudepar som vælger sine forældres bryllupsdato – og så er der selvfølgelig alle dem, der vælger bryllupsdato ud fra praktiske overvejelser, som hvornår har alle bryllupsgæster mulighed for at deltage ved vores bryllup, hvornår er der ledigt i kirken eller på rådhuset, eller på det helt rigtige feststed.

Hvornår skal du giftes?

Betyder bryllupsdatoen noget for dig, eller vælger I blot en tilfældig lørdag i kalenderen. Hvilken bryllupsdato har I valgt til jeres bryllup – og hvorfor netop denne dato? På Bryllupskanalen hører vi gerne din historie, om netop jeres bryllupsdato. Send os en mail på ja@bryllupskanalen.tv

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »