Festudlejning udlejning til bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Lej dit bryllup

Du kan leje stort set hele dit bryllup. Der findes masser af udlejningsvirksomheder, som har specialiseret sig i udlejning af gear og lir, som kan peppe et hvilket som helst bryllup op. De mest almindelige udlejningseffekter som brudepar benytter i forbindelse med festudlejning er:

Biludlejning

Hvis I selv ønsker at køre fra kirken/rådhuset efter vielsen, har I mulighed for at leje en bil. Hvorfor ikke komme kørende i en Cabriolet eller sportsvogn til og fra jeres bryllup, der er masser af muligheder og biludlejnings firmaerne har masser af spænende biler på lager. Der er selvfølgelig også udlejnings firmaer, der beskæftiger sig med brudekørsel og bryllupstransport, her lejer du en bil med chauffør.

Serviceudlejning

Hvis I ønsker at holde jeres bryllup hjemme, er der store fordele ved at leje service. Serviceudlejning foregår for det meste online, hvor man kan bestille alt man skal bruge af kopper og tallerkner mv. til sit bryllup. De fleste serviceudlejning firmaer, leverer jeres glas, tallerkner og tilbehør lige til døren og henter det igen efter jeres bryllup, de helt store fordele ved at leje service, er at I ikke står med overflødig bestik, glas og kandelaber efter jeres bryllup. Hvis du forbinder serviceudlejning med noget gammelt og kedeligt, kan du godt tro om igen. Serviceudlejnings firmaerne har masser af spænende service og mulighed får mulighed for at få bestik og tilbehør, som kun professionelle restauranter har råd til.

Teltudlejning

Ønsker I at holde jeres bryllup hjemme, men pladsen er træng, så er teltudlejning en god idè. En af fordelene ved at leje telt til sit bryllup, er at man efter brylluppet, ikke står med et telt til flere tusind kroner efter bryllupsdagen – op og nedtagning af teltet bliver der også sørget for. I dag kan udlejningfirmaerne levere spænende telte, hvor man dårligt kan mærke, at man befinder sig i et telt. Der er solide gulve, varme og masser af skønt lysindfald. Så tøv ikke med at leje et telt til jeres bryllup.

Brudekjoleudlejning

Hvis man ønsker sig en brudekjole til sit bryllup, men ikke ved hvad man skal gøre med brudekjolen efter sit bryllup, har man mulighed for at leje sin brudekjole. Mange brudekjoleforetninger tilbyder, at man kan leje en brudekjole. Vælger man at leje sin brudekjole, undgår man en brudekjole, der samler støv i skabet eller du slipper for besværet med at sælge din brudekjole efter brylluppet. Der findes i dag en række spænende brudekjoleudlejningfirmaer, som helt sikkert har den brudekjole du ønsker at leje til dit bryllup.

Kulisser til tema bryllup

Vil du holde et tema bryllup, er du nok nødsaget til at tage fat i et firma, der tilbyder festudlejning. Her kan du få de effekter, som du ikke kan købe i forretningerne. Så har du tilgengæld også mulighed for at holde et ægte temabryllup i bedste hawaii stil, Winterwonderland tema eller fylde dit telt med sand. Mulighederne indenfor tema bryllup er nærmest uanede og vi vil, her på Bryllupskanalen, kigge på temabryllup i løbet af 2010.

Slush ice maskiner

En sjov og festlig udlejningseffekt er en Slush ice maskine. En Slushicemaskine kan I bruge, hvis der er børn til jeres bryllup – børn er vilde med Slushice. Senere på natten kan I lave festlige drinks til bryllupsgæsterne.

Jukeboks udlejning

En billig måde at få musik til et bryllup, er ved at leje en jukeboks. En jukeboks er en festlig og et godt alternativ til stereoanlæg og løse CD´er til sit bryllup. Vær opmærksom på, at med en jukebox, er der fare for at “Onkel-Ole”, der er vild med Dansk-top, har mulighed for at bestille lidt for mange af de samme numre i træk. Jukeboksen har gennem de seneste år gennemgået en digital udvikling, så nu behøver man ikke leje en “old school” jukeboks. Nu kan man leje en digital jukeboks, dermed er load tiden fra nummer til nummer betydelig kortere og jukeboksen har flere tusind titler. For husk, der skal musik til bryllup

Udlejningsartikler

Der kan være masser af fordele ved festudlejning og lejeudstyr til sit bryllup – også økonomiske. Og samtidig kan man undgå en masse besvær, dels slipper brudeparet for at skulle finde de rigtige steder at købe tingene – og man slipper for at bruge tid på at skulle sælge det overskydende efter brylluppet.
Udlejningsartikler giver mulighed for at gøre brylluppet lidt festligere, da udlejningsprisen ofte vil være væsentlig billigere end købsprisen. Så tøv ikke med at leje – der er masser af muligheder for lidt ekstra sjov til jeres bryllup!

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »