Fyrværkeri til bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Fyrværkeri med farver og brag til dit bryllup

Det er flot, det er festligt – og det er farligt! Hvad kræver et ordentligt fyrværkerishow til sit bryllup og er fyrværkeri overhovedet lovligt i forbindelse med et bryllup. Bryllupskanalen ser nærmere på reglerne for affyring af luftbomber, raketter, kinesere og sole.

fyrværkeri

Fyr den af

Fyrværkeri i forbindelse med et bryllup, er vanvittigt romantisk. Har bruden allerede fyret den af med brudekjole, brudesko, brudehår, makeupartist, brudenegle og alt det andet bryllupstilbehør, så er fyrværkeri måske den helt rigtige løsning og en flot afslutning på et bryllup, hvis også brudgommen skal have lidt lir.

Hyr en professionel fyrværker

I modsætning til så meget andet planlægning og gør-det-selv til bryllup, kan man virkelig komme galt afsted, hvis man som privatperson står for fyrværkerishowet til bryllup. Dels er det almenviden at, alt for mange personer pådrages alvorlige kvæstelser, som følge af fyrværkeriskader, omkring nytår. Og et bryllup skal helst ikke huskes som den dag, Torben mistede fingrene og fik glasøje! Det er da også ulovligt at affyre fyrværkeri uden for nytårssæsonen fra 1.december til og med 5. januar, uden særlig tilladelse. Har man ikke tilladelsen i orden på forhånd, kan pengepungen også lide stor skade. En bøde for overtrædelse af fyrværkeriloven eller affyrring uden den fornødne godkendelse/tilladelse til anvendelse af fyrværkeri, overstiger prisen for en professionel fyrværker – og det endda inkl professionelt fyrværkeri!

?SHOP: Himmellys, et romantisk alternativ til fyrværkeri

Anvendelse og affyrring

Skal der affyres fyrværkeri til jeres bryllup, skal der udvises stor forsigtighed. Iflg. Politiet og fyrværkeriloven er det som udgangspunkt kun tilladt at anvende fyrværkeri i perioden 1. december til og med 5. januar. Det er forbudt at affyre fyrværkeri inden for 100 meter af nåletræsbevoksning, lyngklædte arealer eller anden brændbar vegetation, bygninger med let antændeligt tag, f.eks. stråtag, stakke eller andre oplag af let antændelige materialer, landbrugsbygninger med dyrehold, hundekenneler og andre dyrehold samt arealer med udegående dyr. Er der tale om affyrring af raketter, skal afstanden være 200 meter! Der må heller ikke affyres raketter inden for 10 meter fra åbninger i bygninger, f.eks. porte, døre og vinduer. Vær også opmærksom på at de ovenstående afstande skal fordobles, hvis vindretningen blæser mod én eller flere af ovenstående særligt udsatte områder. Alle disse regler har en professionel fyrværker styr på.

Glæd jer til indslag om fyrværkeri til bryllup, her på Bryllupskanalen. Indtil da kan man læse mere på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside findes yderligere information om regler og gode råd i forbindelse med affyring af fyrværkeri samt liste over godkendte festfyrværkere .

Skal der være fyrværkeri til dit bryllup

Skal I have fyrværkeri i forbindelse med jeres bryllup, så hører vi gerne fra dig. Send os en mail på [email protected] Er du blevet gift og havde I fyrværkeri til jeres bryllup, vil vi meget gerne høre om jeres erfarring med fyrværkeri i forbindelse med brylluppet. Bryllupsbilleder og/eller billeder fra jeres fyrværkeri modtages gerne. Du er også velkommen til at deltage i debatten.

3 kommentarer

 1. Lisa siger:

  Hej Bryllupskanalen
  Det er dejligt at man hele tiden kan finde nye spændende artikler på jeres site. Det gør det interessant at komme igen og igen og igen… <3
  Bryllupshilsner fra Lisa

 2. Katja S. siger:

  Vi har også bestilt fyrværkeri til vores fest. Det var nu mest min kommende mand, der ville have en fyrmester, men nu glæder jeg mig nu også til at se hvad gæsterne siger til vores lille overraskelse

  I øvrigt tusind tak for et inspirerende side i har fået opbygget med mange rigtig gode programmer

 3. Jeanette siger:

  Hej Katja
  Vi skal også have fyrværkeri til vores bryllup, men det var nu mig der bestemte at der skulle en professionel fyrværker til vores bryllup! Ja, tænk sig min kommende mand troede at han selv kunne få lov! HA HA HA.
  Også tomlerne op til bryllupskanalen fra mig! Det er super at kunne “begrave” sig i en lyserød bryllups-verden. Det er lige mig!
  Tillykke til alle jer kommende brudepar. Vi går vist alle en fantastisk tid i møde med al den planlægning he he
  Knuuus Jeanette

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

En alternativ brudevals

Af Bryllupskanalen

Brudevals – Jens Werner

Af Bryllupskanalen

Musik til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Himmel lanterner og lanterner

Af Bryllupskanalen

Himmel lanterner er traditionen fra Asien, der er blevet et stort hit i Danmark de seneste år. Himmellysene svæver roligt op i nattehimmelen. En smuk afslutning på et bryllup, er at gæsterne sender et himmellanterner op med et ønske eller en hilsen til brudeparret.

Bryllupsmusik 10 gode sange efter valsen

Af Bryllupskanalen

Skal der sættes gang i jeres bryllupsfest efter valsen kl. 24? Bryllupskanalen giver 10 gode bud på det ultimative starternummer efter brudevalsen. For det gode nummer efter valsen til jeres bryllup, skal være afstemt, i forhold til publikummet. Et kærlighedsnummer med et godt syng med omkvæd, så fyldes dansegulvet fra starten. Få de bedste tracks til jeres bryllupsmusik.

Fyrværkeri til bryllup

Af Bryllupskanalen

Skal bryllupsfesten slutte med et brag, så bør du overveje at slutte af med et ordentligt festfyrværkeri. Bryllupskanalen har set på muligheder, regler og love omkring fyrværkeri til bryllup. Læs mere om fyrværkeri til dit bryllup hér.

Tryllekunstner bryllup

Af Bryllupskanalen

Hvad skal man med en tryllekunstner til sit bryllup – Det er jo ikke en børnefødselsdag. Dette spørgsmål vil mange brudepar sikkert stille sig selv. Bryllupskanalen har undersøgt hvorfor en tryllekunstner ved et bryllup, kan være en fantastisk god idè. Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar at fascinere og imponere sine bryllupsgæster. Det gør […]

Links

HIT DJ

Danmarks stærkeste DJ team. Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille Lars, Joakim Hediger og Jørgen De Mylius, kan bookes som DJ`s til din firmafest, jeres bryllup eller andre fester.

Hele landet

Besøg Website »

Jens Werner Danseskole

Denne dans er en af de smukkeste og måske korteste i jeres kommende ægteskab. Kom og lær den så I trygt og roligt kan vise den til jeres familier og venner. I får her undervisning af kongelig brudevals instruktør Jens Werner.

Kirkeværløsevej 24
3500 Værløse

TLF. 21 91 26 39 | Besøg Website »