Gæstebog

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Når man skal giftes, gælder det om at samle så mange minder fra brylluppet som muligt. Langt de fleste brudepar, lader en bryllups fotograf stå for de fysiske minder, men en personlig hilsen fra sin mor, søster, svigermor og alle de øvrige bryllups gæster, samlet i en smuk gæstebog, vil også blive et unikt minde fra jeres bryllup.

SHOP: Hvid gæstebog til bryllup

gæstebøger

Unikke gæstebøger

En gæstebog er en bog, hvor gæster fra brylluppet kan skrive en personlig hilsen, takke for en vidunderlig bryllupsfest og ønske brudeparret held og lykke fremover. En gæstebog kan være helt enkel og stilren. Det er også muligt at vælge en stof betrukket gæstebog eller en gæstebog, smukt dekoreret af brudeparret. De fleste vælger en gæstebog som matcher resten af bryllupstemaet. Har man f.eks. guld som farvetema ved sit bryllup, kan man lade sin gæstebog være præget med guldbånd eller lignende. Under bryllupsfesten placerer man sin gæstebog et centralt sted, spørg evt. feststedet til råds, de ville kunne foreslå den bedste placering for jeres gæstebog. Det kan være en rigtig god idé at lave en lille anvisning til jeres gæstebog. På anvisningen kan der bl.a. fremgå hvilke sider man må skrive på. Brudeparret kan have et ønske om, efter brylluppet, at indsætte billeder af bryllupsgæsten, på den tilhørende side i gæstebogen. Sørg også for at toastmasteren henviser til, gerne før og efter bryllupsmiddagen, at alle får skrevet i gæstebogen.

Eksklusiv og unik gæstebog

Man kan bruge en hvilken som helst bog med hvide eller lyse sider som gæstebog, men sørg altid for at bogen er robust – En gæstebog skal kunne holde til at blive åbnet, bladret og lukket et utal af gange. De fleste vælger derfor en gæstebog med hardcover. Hardcover er typisk tyk pap, træ eller læder. En gæstebog kan også være betrukket med eksklusive stoffer eller med plads til bryllupsbilleder på forsiden. Der er ingen regler for designet af en gæstebog, men det kan være oplagt at lade sig inspirere af det øvrige bryllupstema. Efter brylluppet vælger mange brudepar at indsætte billeder af alle gæster – selvfølgelig dér hvor gæsten har skrevet sin hilsen.

Ideer til Gør-det-selv gæstebøger

Det er ikke svært at designe sin helt egen hjemmelavede gæstebog. Det eneste du skal bruge er en bog med hvide sider og hårdt omslag. Bogens omslag kan betrækkes med stof efter eget valg. Er man ikke den store syerske, kan stoffet let limes på en gæstebog med et hårdt, jævnt omslag. Man kan også vælge at bruge klar, selvklæbende plast. Inden den selvklæbende plast klæbes på gæstebogen, kan man forsigtigt klistre billeder, snor, servietter, tørrede blomster mv. på bogens omslag, efterfulgt af den selvklæbende plast. Med lidt fantasi er mulighederne mange og det behøver ikke at koste en formue at lave sin helt egen personlige gør-det-selv gæstebog. OBS! Sørg for at laget under den selvklæbende plast er nogenlunde jævn, den største udfordring er at undgå luftbobler.

Detaljerne i din gæstebog

Uanset hvilken facon, udformning eller dekoration du vælger til din gæstebog er det selvfølgelig vigtigt at sørge for det helt rigtige skriveredskab til bryllupsgæsterne. Man kan vælge at lade bryllupsgæsterne skrive med guld, sort eller én af regnbuensfarver i gæstebogen. Sørg blot for at farven er mørk nok til at skriften i gæstebogen kan læses. Sørg også for at have mindst et ekstra skriveredskab parat, såfremt den første skulle gå i stykker, eller ved et tilfælde, havne i en lomme.

9 kommentarer

 1. Jeg har haft stor glæde af en gæstebog på min hjemmeside. Det er en god måde at blive bekræftet i, at gæsterne har hygget sig.

 2. Samme her. Gæstebogen på min hjemmeside er uundværlig!

 3. Martin siger:

  Jeg har selv lige implementeret en gæstebog på Romantikeren.dk: http://www.romantikeren.dk/andet/gaestebog.html.

  Jeg synes at gæstebøger er rigtig hyggelige og samtidigt bliver jeg glad, når mine besøgende giver sig tid til at skrive til mig. Gæstebøger er ikke ligeså populære som de var engang, da forummer mv. har taget over, men jeg håber at jeg kan få godt gang i min gæstebog, så der ligger mange små hilsner om et par år.

 4. Rafen siger:

  Gæstebøger lidt gammeldags.

 5. anna siger:

  Gæstebøger er måske gammeldags, men det har sin charme og bestemt også sit formål under de rigtige omstændigheder

 6. Anders siger:

  En gæstebog på en hjemmeside er en god måde af få feedback fra sine besøgende.
  Man skal bare sørge for at være opmærksom på, at den ikke bliver fyldt med spam.

 7. Søren siger:

  Som Rafen siger, er gæstebøger nok lidt gammeldags. Men de er nu så hyggelige. Tak for kigget på hjemmesiden 🙂

 8. Kærlighed er, uanset hvad du modstå, er det stadig at komme. Kærlighed er, ligegyldigt hvordan du ned, det var en ædel ting.

 9. Hanne siger:

  Flott side dere har 🙂

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »