Halloween som bryllupstema

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Halloween bryllup – Et orange tema

Danskerne har allerede tage en stor del, af de amerikanske traditioner fra Halloween, til sig. Fra slutningen af oktober kan man, rundt omkring i de danske haver, opleve sirligt udskårne græskarlygter med levende lys, efter mørkets frembrud. På bryllupskanalen siger vi ja tak til gennemført orange (u)hygge, når brylluppet skal holdes omkring d. 31. oktober.

Gennemført bryllupstema

?SHOP: Halloween festartikler

I USA går brudeparrene selvfølgelig hele vejen, og vælger man at blive gift omkring d. 31. oktober, er Halloween et meget populært bryllupstema. – Og det hele kan købes netop nu. Butikkerne bugner af tilbehør til halloween, og du kan finde både duge, lysestager, lamper, lygter, servietter, edderkopper, spindelsvæv og meget, meget mere. Ønsker du at gøre dit bryllup helt unikt, med et gennemført, orange tema med græskar, levende lys og måske et snært at uhygge, så er et Halloween-tema det helt rigtige valg, lige nu.

?ARTIKEL: Hold et efterårsbryllup

Billigt Halloween bryllup

Halloween er et perfekt tema til et bryllup om efteråret. Naturen eksploderer i orange og brunlige toner, så der er rig mulighed for at finde en god basis til dekorationen, i naturen. Brug grene, kviste, blade, mos, svampe, græsser og hvad du ellers kan finde i brune, sorte, orange og mørke nuancer. Alle de effekter du finder i naturen kan du kombinere med f.eks. græskar, som kan anskaffes forholdsvis billigt, da det er sæsson for græskar netop nu. Nøjes ikke kun med orange græskarlygter, men husk også de mindre dekorationsgræskar, som sætter prikken over i´et, i borddekorationer, som showstopper, eller som bordkort. Når du har fået en god basis, behøver du ikke mange edderkopper, spindelvæv, hekse, eller hvad du måtte ønske, for at få den rigtige stemning i jeres festlokale.

?ARTIKEL: Coral – inspiration til bryllup i efterårsfarver.

En skræmmende hyggelig fest

Et Halloween bryllupstema behøver ikke at handle om skræk og rædsel, men om at skabe en fantastisk hyggelig atmosfære. For meget få midler, kan du skabe et bryllupsunivers, der både er hyggeligt og personligt, i en meget kold, blæsende og mørk oktober eller november. Og nej – du behøver ikke at pålægge, hverken dig selv eller dine gæster, at være iklædt heksekostume, for at holde et gennemført Halloween bryllup!

?VIDEO: Pynt efterårshaven med blomster til dit bryllup

Holder I Halloween bryllup? Har du planer om at implementere elementer fra Halloween i jeres bryllup, så hører vi gerne fra dig. Send en mail direkte til redaktionen på ja@bryllupskanalen.tv – Vi ser frem til at dele de gode ideer fra jeres bryllup, med resten af landets kommende brude og bryllupsinteresserede.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »