Havebryllup med sommerstemning

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

have bryllup

Tiderne skifter og mange brudepar ønsker at holde et unikt og personligt bryllup. Et havebryllup kan blive smukt og unikt. Men at holde et bryllup i egen have kræver planlægning. Planlægger man et havebryllup, er der flere faktorer man skal tage højde for. Bryllupskanalen giver dig inspiration til et havebryllup i Danmark.

Vi kender det fra USA. Store flotte havebryllupper i 30 graders varme og masser af blomster i fuld flor, masser af bryllupsgæster i deres flotteste tøj. I Danmark vælger mange brudepar hvert år at holde bryllup i haven. Det er smukt, unikt og uformelt.  Tiden hvor alle bryllupper er ens er ikke mere aktuelt, de danske brudepar søger i højere grad det personlige bryllup og ønsker at skille sig ud fra mængden og det kan man, ved at holde et havebryllup.

?SHOP: Accessories og musthaves til dit bryllup

Have som kulisse til et bryllup

Det mest fantastiske ved at holde et havebryllup, er den romantiske stemning man kan få frem. Der er højt til loftet men samtidig en tæt stemning, denne stemning kan i hjælpe på vej, ved at sætte lys i træerne og inddele haven i forskellige rum. I kan lave et “rum”, i kan bruge ved jeres reception, som har en lounge stemning med masser af puder, hvor jeres gæster kan hygge sig med et glas champagne og tapas.

Planlægningen af havebryllup

Det kræver god planlægning at arrangere et bryllup i egen have. Vejret som alle taler om, kan du ikke gøre så meget ved og da vi alle ved, at selv juli kan blive regnfuld, bliver du nød til at planlægge efter plan A og plan B. Man kommer ikke udenom et telt, et telt kan i dels bruge om aftenen, når duggen falder, men I kan samtidig bruge teltet, som jeres plan B, hvis det skulle regne på jeres bryllupsdag. Jeres telt kan dekoreres romantisk med blomster, stoffer i lyse nuancer og forskellige dekorationer.

Dekorationer til romantisk havebryllup

En af de vigtige ting ved et havebryllup, er jeres dekorationer. Jeres dekorationer er hele stemningen i jeres bryllup. Hold jeres dekorationer enkelt og luftigt. Brug forskellige nuancer af èn farve, sammensat med hvid eller creme. Brug lette stoffer til dekoration af stole og borde, sammensat med vintage lysestager fra et loppemarked, kan dette blive utrolig smukt. Mal små terrakotta krukker i lyse nuancer, så de passer resten af jeres dekorationer. Køb masser af lysfakler og levende lys, at bruge levende lys i haven giver en fantastisk stemning, når mørket bryder frem. Et havebryllup handler om lethed og uformelhed.

Mad til havebryllup

Ligesom jeres dekorationer, skal jeres bryllupsmad også være let. En stor grill er et fantastisk måde at fejre et havebryllup med. Få en kok til at stå ved grillen, som serverer årstidens råvarer, frisk fisk, skaldyr, mørt oksekød og årstidens grønsager.

Bryllupskanalen vil i løbet af foråret give masser inspiration til havebryllup

én kommentar

  1. Karina S. Pedersen siger:

    Hej alle jer, der også går og glæder jer til at skulle holde bryllups fest.
    Vi skal holde bryllup i haven til sommer, og da jeg har en god bekendt, som er slagter (ikke en gæst), så har vi hyret ham til at komme med en grill og lave pattegris. Vi ved godt, at det er lidt Mallorca agtigt, men vi elsker det bare, og vi tror, at vores gæster vil sætte pris på det lidt uhøjtidelige ved en grill. Vi har selvfølgelig sørget for, at der er lækker forret og dessert også:-)
    Angående havefesten så har vi ikke selv et partytelt – derfor har vi booket et firma, der tager sig af teltudlejning, og de kommer og sætter det hele op mv. Vi skal intet gøre andet end at dække bordene og ellers bare nyde vores store dag. Vi har prøvet at leje telt før til havefest, og derfor tør vi også godt på vores bryllupsdag – for den første gang var det bare en kæmpe succes.
    K.h. Karina

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »