Himmel lanterner og lanterner

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Skab stemning med lanterner og levende lys til dit bryllup

Det kræver ikke en professionel lysdesigner, at sætte den helt perfekte stemning, til et romantisk bryllup. Bryllupskanalen ser på levende lys og lanterner, der skaber stemning og romantik, når mørket falder på. Spring med på den romantiske bølge og send himmellys op i nattehimmelen, lanterner på søen og små poser med fyrfadslys ved indgangen til feststedet.

Lysposer med levende lys

Lysposer til levende lys er en billig og vidunderlig måde at skabe stier og rum i haven, eller indgangen. Lysposerne kan hurtigt sættes op, og skulle det blæse lidt, lægger man blot nogle sten i bunden, så flyver de ingen steder. Lysposen kan ikke brænde og kræver blot et enkelt fyrfadslys, for at skabe en helt unik stemning til jeres bryllupsfest. Poserne kan bruges både udendørs og indendørs og det aller bedste er, at de kan genbruges et utal af gange.

Lysposerne kan købes i shoppen, 10 lysposer 79 kr.

?Køb dine lysposer

Flydende lanterner

Flyde lys er 80´erne og retro, men nu kan man få de smukke flydende lanterner fra Asien i Danmark. Så er du med på årets store trend indenfor lys og vand, så skal du anskaffe flydende lanterner. De er enkle, stilfulde og giver et fantastisk lys og stemning når mørket falder på. De er super enkle at sætte op, og ud over selve lanternen, så kræver det blot nogle fyrfadslys. Sætter I lanternerne ud på en sø, i havet eller i en å, kan det stærkt anbefales at benytte 6-timers fyrfadslys, for de flyder rundt på vandet og kan dermed være temmelig svære at indfange igen. Sætter du dem der imod i små vandbade, havebassiner, zinkbaljer, swimmingpool eller lignende, så kan fyrfadslysene nemt skiftes ud, lige som i almindelige fyrfadsstager – og så kan de genbruges.

De flydende lanterner kan fåes i shoppen til 59 for 2 stk.

? Køb flydende lanterner

Himmellanterner til festen

Himmellys er sommerens helt store hit til bryllupsfesten, og måske har du allerede set dem i Asien eller på nattehimlen, en lørdag aften i danmark. Himmel lanterner er den perfekte afslutning på en perfekt bryllupsmiddag og er tidsplanen til det, er det oplagt at sende lanterne op, lige før brudevalsen, inden midnat. Man kan nøjes med at opsende en enkelt himmellanterne. Hér er det oplagt at brudeparret tænder lanternen og sender den til vejrs. En smuk idé er at lade alle bryllupsgæsterne skrive et ønske for brudeparret på lanternen, før den sendes afsted. Alternativt kan der indkøbes flere lanterner, så også bryllupsgæsterne får mulighed for at sende himmelskelanterner afsted. Det ser himmelsk ud, når flere lanterner oplyser natte himlen og kan følges, mens de stille og roligt glider over himlen.

I shoppen får du 6 stk. af de smukke himmelske lanterner for 199 kr.

Køb Himmel lanterner her

4 kommentarer

 1. signe siger:

  Vi skal også have himmellys til vores bryllup,jeg synes de er super smukke og romantiske. Vi køber 65 himmellys,en til hver af gæsterne som vi så sender op efter brudevalsen.

 2. Trine Carlsen siger:

  Himmellys er bare så fede. Jeg har lige modtaget 50 fra jeres shop og glæder mig så meget til at de skal sendes op, nu håber jeg bare på godt vejr 🙂

 3. rikke siger:

  hvordan sikrer I jer tilladelse til opsendelse af lanterner?
  Vi har læst flere forskellige holdninger til om det er tilladt eller ej.

  vh rikke

 4. Marie siger:

  Jeg prøvde å spørre brannvesenet om lov til å sende opp himmellanterner i vårt bryllup, men ble veldig lei meg da vi ikke får lov. Hvordan kan man få til tillatelse?

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

En alternativ brudevals

Af Bryllupskanalen

Brudevals – Jens Werner

Af Bryllupskanalen

Musik til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Himmel lanterner og lanterner

Af Bryllupskanalen

Himmel lanterner er traditionen fra Asien, der er blevet et stort hit i Danmark de seneste år. Himmellysene svæver roligt op i nattehimmelen. En smuk afslutning på et bryllup, er at gæsterne sender et himmellanterner op med et ønske eller en hilsen til brudeparret.

Bryllupsmusik 10 gode sange efter valsen

Af Bryllupskanalen

Skal der sættes gang i jeres bryllupsfest efter valsen kl. 24? Bryllupskanalen giver 10 gode bud på det ultimative starternummer efter brudevalsen. For det gode nummer efter valsen til jeres bryllup, skal være afstemt, i forhold til publikummet. Et kærlighedsnummer med et godt syng med omkvæd, så fyldes dansegulvet fra starten. Få de bedste tracks til jeres bryllupsmusik.

Fyrværkeri til bryllup

Af Bryllupskanalen

Skal bryllupsfesten slutte med et brag, så bør du overveje at slutte af med et ordentligt festfyrværkeri. Bryllupskanalen har set på muligheder, regler og love omkring fyrværkeri til bryllup. Læs mere om fyrværkeri til dit bryllup hér.

Tryllekunstner bryllup

Af Bryllupskanalen

Hvad skal man med en tryllekunstner til sit bryllup – Det er jo ikke en børnefødselsdag. Dette spørgsmål vil mange brudepar sikkert stille sig selv. Bryllupskanalen har undersøgt hvorfor en tryllekunstner ved et bryllup, kan være en fantastisk god idè. Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar at fascinere og imponere sine bryllupsgæster. Det gør […]

Links

HIT DJ

Danmarks stærkeste DJ team. Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille Lars, Joakim Hediger og Jørgen De Mylius, kan bookes som DJ`s til din firmafest, jeres bryllup eller andre fester.

Hele landet

Besøg Website »

Jens Werner Danseskole

Denne dans er en af de smukkeste og måske korteste i jeres kommende ægteskab. Kom og lær den så I trygt og roligt kan vise den til jeres familier og venner. I får her undervisning af kongelig brudevals instruktør Jens Werner.

Kirkeværløsevej 24
3500 Værløse

TLF. 21 91 26 39 | Besøg Website »