ideer til indgravering i vielsesringe

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Der er uanede muligheder, når der skal vælges tekst til sine vielsesringe. Kun fantasien, og jeres ønsker, sætter grænsen for hvilke indgravering, der skal være i jeres ringe. Teksten kan være en unik, en personlig tekst, en sangtekst eller blot den helt traditionelle bryllupsdato.

? VIDEO: Valg af vielsesring

Find den rigtige tekst til vielsesringe

Hvis I ikke på forhånd er helt enige om hvad der skal stå i jeres ringe, så kan I hver især lave en liste med 5 forslag. Højst sandsynligt vil I have minimum én idé til fælles. Har I ikke det, kan den andens idé måske vise sig at være den helt rigtige. Har I ingen forslag, som i umiddelbart kan blive enige om, så læg forslagene væk i et par dage, og prøv igen.

? ARTIKEL: Vælg den perfekte vielsesring

En hemmelig tekst

Hvis man vil overraske sin kommende mand eller kone, med en sød og personlig hilsen til brylluppet, er det oplagt at vælge forskellige tekster til vielsesringene. Hvis man vælger denne måde, er man sikker på at teksten vil være personlig og velovervejet. Hvis man vælger denne løsning, skal man selvfølgelig sørge for at den anden ikke ser hvad man ønsker indgraveret i ringen. Teksten til sin udkårende afleveres til gravøren i en kuvert – og husk selvfølgelig at gøre opmærksom på hvilken tekst der skal i brudens/brudgommens ring!

Traditionel tekst i ringene

Den helt traditionelle er selvfølgelig at man får indgraveret sin bryllupsdato i ringene, man kan også vælge at bruden får indgraveret brudgommens navn og bryllupsdato, og at manden får indgraveret kvindens navn og bryllupsdato. En anden løsning kunne være at der kun skal være navn eller bryllupsdato, eller kombinere én af de to, med en anden tekst.

Romantisk indgravering af sangtekst

Er man til romantik og personlig indgravering, der emmer af kærlighed, så er der mulighed for at vælge titel eller en enkelt strofe fra en sang. Et hvert par har en eller flere kunstnere og melodier, som forbindes med deres forhold. Det kunne f.eks. være I wanna wake up with you, I want to grow old with you, To day, to morrow, I will always love you, I finaly found you, I`m in the red for you. Der er selvfølgelig også de danske tekster, som siger det så smukt og enkelt: Som Steffen Brandt skrev det i 2007, For dig, kunne jeg gøre alting.

? VIDEO: Smukke negle til dit bryllup

Indgravering med humor

Er man mere til sjov og spas, er sætninger som Må ikke fjernesTag den på igen!!! , Glem det, Kristian!, oplagte valg, som helt sikkert vil få beundrere af din ring, til at trække på smilebåndet.

? ARTIKEL: Alternative vielsesringe

Skriv en kode i vielsesringene

jeg ? dig er enkelt og sødt, men man kunne også tage skridtet videre og få indgraveret en morsekode, f.eks. ·-··/—/···-/·/

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Vielsesringe

Af Bryllupskanalen

Artikler

ideer til indgravering i vielsesringe

Af Bryllupskanalen

Der skal nødvendigvis ikke bare stå jeres bryllupsdato i vielsesringene. Hvad med en linie fra jeres ynglingsnummer fra TV2, et sjovt citat, en speciel kode eller en sjov tekst som “Tag den på igen”. Få ideer til en helt unik tekst, når i skal have indgraveret jeres vielsesringe.

Spar penge på din vielsesring

Af Bryllupskanalen

Spar penge på jeres vielsesringe med ægte diamanter! Det er nu brylluppet skal planlægges, faktisk er det de næste 2-3 måneder at sommerens bryllupper bliver planlagt. Når man sparer penge, bliver der råd til mere bryllup – få de bedste spare tips på Bryllupskanalen og inspiration til en billig vielsesring. Lad som om du skal […]

Alternative vielsesringe

Af Bryllupskanalen

Vielsesringe i den alternative stil Når der skal vælges vielsesringe, betyder det ikke at man nødvendigvis skal vælge ringene en serieproduceret vielsesring af guld, hvidguld eller sølv – eller at den absolut skal sidde på ringefingeren. En helt unik og personlig Vielsesringen er symbolet på jeres evige kærlighed, og ved man på forhånd at man […]

Vielsesring smukke vielsesringe

Af Bryllupskanalen

Valg af den perfekte vielsesring Jeres vielsesring er symbolet på jeres evige kærlighed. Vielsesringen bæres hver dag, resten af jeres liv. Derfor er det vigtigt, at I sammen finder den helt perfekte vielsesring. ?VIDEO: Valg af vielsesringe Efter jeres bryllup, vil I selvfølgelig have en masse fantastiske minder om jeres perfekte dag, men netop jeres vielsesring, […]

Links

Forever by Klarlund

Forever by Klarlund er en serie af smukke og eventyrlige vielsesringe skabt af de bedste materialer. Besøg en af vores to forretninger i København, hvor I kan opleve det store udvalg.

Østergade 22, 1100 København K
Vesterbrogade 6, 1620 København V

TLF. 33 15 53 10 | Besøg Website »