Kunstige negle til dit bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

negle til bryllup

Det er ikke os alle, der fra Guds hånd, er begunstiget med perfekte negle. Men det er der heldigvis råd for og når man har brugt en mindre formue på brudekjole, vielsesringe og brudebuket, synes de sidste 400 – 800 kr som en overkommelig, nødvendighed for de fleste kommende brude. Bryllupskanalen guider her til flotte kunstige negle.

?VIDEO: Sådan får du perfekt hud til dit bryllup

Dine negle er ekstra vigtige til dit bryllup

Særligt på din bryllupsdag, er det vigtigt med flotte brudenegle. Brudekjolen er perfekt, brudebuketten, håret og makeupen er perfekt. Det sidste der mangler, men som nogle desværre glemmer, er neglene! For at bevare følelsen af perfekthed, i det din elskede sætter vielsesringen på din finger, er det vigtigt at også dine negle er klar, til at bære symbolet på jeres evige kærlighed. Dér vil de fleste helst undgå flossede, knækkede negle.

?VIDEO: Smuk brudefrisure og hårpleje før dit bryllup

Muligheder for kunstige negle

Har man i forvejen sunde, stærke og pæne negle, kan man nå langt med en neglelak, i én af regnbuens mange farver. Det kan de fleste af os kontrollere. Er man mere erfaren udi neglelakkens kunst, slipper man også billigt med en såkaldt fransk manicure, hvor man ”hvidter” det stykke af neglene, hvor de netop slipper fingerene, efterfulgt af en klarere lak, for at give neglene en glat, shiny overflade. Er man ikke helt så heldig – eller har man bare lyst til at give neglene en ekstra kærlig behandling, så er der hjælp at hente hos nogle af landets negleteknikere. Her er der ingen grænser, for hvad der kan lade sig gøre. Vælg mellem behandling af dine naturlige negle eller Gele-, Akryl-, eller glasfibernegle. Lange negle, korte negle, tip-glimmer, rhinestones eller et fint lille mønster, er blot et lille udsnit af de muligheder man kan gøre brug af. Vælger man at have farvede kunstige negle, så sørg for at det er den samme farve, som gå igen i brudebuket, bordkort mv.

?VIDEO: Få faste baller før dit bryllup med 3 lette fitness øvelser

Kunstige negle gør det selv

Du kan selvfølgelig også selv stå for påsætningen af dine kunstige negle, men du skal nok forsøge dig nogle gange, det ville være ærgerligt, at stå på din bryllupsdag, med negle der ikke er helt som de skulle være. Uanset hvad du vælger, handler det i bund og grund om stolt, at kunne fremvise vielsesring til både brudepiger, veninder OG bryllupsfotograf – uden af skamme sig over kedelige negle!

?VIDEO: smukke, kunstige negle

Huskeliste for dine negle

? Negle og neglebånd afslører hvis du har været stresset

? Ringe, hænder og negle bliver flittigt beundret OG fotograferet på dagen

? Det er prikken over i´et

? Undersøg evt. mulighederne for kunstige negle hos en negletekniker

? Vælger du farvet lak, så match med buket, bordkort mv.

?SHOP: Køb accessories til din brudefrisure hér

God fornøjelse med dine kunstige negle

Se også vores indslag, hvor Stine Ternstrøm får påsat kunstige negle

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »