Louise skriver på Bryllupskanalen

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Louise Lie von Linstow bliver fast blogger på Danmarks TV station om bryllup fra 1 juni 2010. Så nu bliver der endnu flere bryllupstips og tricks.

? Besøg Louises bryllupsblog

Vi er glade for at vi kan præsentere vores nye skribent her på Bryllupskanalen. Louise Lie von Linstow har sagt JA! til at skrive artikler og blogge om design, farvevalg og hvad der ellers har med dekoration af et bryllup at gøre. Louise er med til at løfte vores kreative del af Bryllupskanalen. Louise vil skrive her på sitet fra 1 juni.

Louise Lie von Linstow

Louise lever og ånder i sit professionelle liv for blomster, farver og stemninger, idéer, tekstiler, mønstre, tapeter, smagsoplevelser og dufte. Hun arbejder som boligstylist, foodstylist og trendspotter for nogle af danmarks største livsstilsmagasiner og tv-kanaler. Derudover skriver hun livsstilsbøger for et af Danmarks største forlag og i 2009 udkom hendes bryllupsbog ”JA! Vi skal giftes” skrevet sammen med Nanna Rohweder og modediktator Jim Lyngvild. Du kender hende muligvis fra DR- tv produktionen ” Den store dag ” hvor hun designede bryllupper i ét væk i sammen med Puk Elgård og Bill Holmberg.

Flere trends og bryllupstips

Louise vil dele ud af sine mange tips og tricks samt give råd og vejledning til dekoration og stilarter. Hvilken blomst er billig i brug når der skal bruges 200 styk til at pynte på bordene og hvordan pynter man egentlig op i et telt så det bliver smukt og overdådigt? Louise har overnaturlige kræfter når det kommer til oppyntnings idéer. Se Louises bryllupsblog fra 1 juni her på Bryllupskanalen.

? VIDEO : Kreative ideer til bryllup

én kommentar

  1. Charlotte siger:

    Super god ide

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »