Monogrammer til bryllupskagen

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Mange brudepar vælger få lavet monogrammer til deres bryllup. Typisk vil monogrammet indeholde brudeparrets forbogstaver. Dvs. Anders og Mette ville vælge et monogram med A&M eller M&A. Normalt er det brudens forbogstav der står først.

Hvor bruges et monogram?

Monogrammerne trykkes på indbydelser, bordkort, kirkehæfter og takkekort. Det er selvfølgelig også muligt at få trykt eller broderet monogrammer på sengelinned, servietter og bryllupskagen. Monogrammer kender vi primært fra de kongelige, men skal man udleve prinsessedrømmen om det perfekte bryllup, er monogrammer nærmest uundværlige til det perfekte bryllup.

Kagefigur til bryllupskagen

En bryllupskage skal selvfølgelig være pyntet. Det mest normale er at vælge en kransekagefigur, som ligner brudeparret. Der findes helt traditionelle kransekagefigurer, som dem vi husker fra vores barndom, til bryllup og konfirmation. De seneste år er udbudet vokset og kagefigurerne er blevet mere personlig. Er du til et mere moderne og frisk look, kan friske blomster være dekoration på kransekagen. Har man kreative evner, kan man også vælge at lave dem selv i f.eks. fimoler eller cernit, som er et modelervoksagtigt materiale, der kan bages til en fast og holdbar masse, i ovn.

? Artikel om kagefigurer

Bling bling monogrammer

Søger du en ekstravagant kagefigur til din bryllupskage, så bør du se nærmere på de super smukke kagefigurer med monogrammer og Bling-bling, belagt med sterlingsølv med Swarovski krystaller. De personlige monogrammer til bryllupskagen kan bestilles på BK-Shoppen, men du skal være ude i god tid, for der er op til 6 ugers leveringstid på disse fantastiske monogrammer.

? VIDEO: Valg af bryllupskage

Kagefigur med Swarovski krystaller

Nu er det også muligt at få luksus kagefigurer til din bryllupskage. Disse flotte kagefigurer kan købes på  BK-Shoppen. Begge kagefigurer er lavet i sølv, med masser af Swarovski krystaller, som giver det helt rigtige lysspil. Disse kagefigurer er perfekt, som et unikt alternativ, til de traditionelle kagefigurer. Prisen på de to kagefigurer er henholdsvis 489 kr. og 499 kr.

?SHOP: Køb kagefigur med Swarovski krystaller hér

Champagneglas med Bling-bling

Skulle du vælge dette fantastiske monogram til din bryllupskage, kan du sætte prikken over i´et med to stk. champagne krystalglas fra Swarovski, selvfølgelig med Swarovski krystaller i champagneglassets stilk. Set til 320 Dollars på Swarowski.com Husk at der skal tillægges toldafgift, hvis du handler udenfor Europa.

? VIDEO: Champagne til bryllup

Skal I have monogrammer ?

Vi hører gerne din mening om monogrammer. Skal I have monogrammer, deltag i vores bryllupsforum eller smid en kommentar i vores kommentarfelt nednunder.

én kommentar

 1. Naja siger:

  Hej Bryllupskanalen!!

  Jeg har lige sidde,og kigge på jeres side inde på monogrammer,også opdaget jeg lige pludselig at man kan også bestille nogle rigtigt flotte,champagne krystalglas fra Swarovski,selvfølgelig med Swarovski krystaller i champagneglassets stilk. Og dem vil jeg,MEGET MEGET MEGET MEGET MEGET GERNE ind og bestille. Jeg vil høre jer,hvordan jeg går ind og bestiller dem?????…..
  Jeg glæder mig snareste,til at høre fra jer.

  Med Venlig Hilsen.

  Naja Bach Jensen.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »