Ny bog om bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Ja vi skal giftes – ny dansk bog om bryllup

Bryllupsbog

Ny dansk bog om bryllup, er landet i de danske butikker. Den nye bog som hedder “JA! vi skal giftes” er bogen til dig, der forbereder dit bryllup.

Går du med bryllupstanker? Har han allerede friet til dig eller er det dig selv, der skal ud på frierfødder? Måske er ja’et allerede givet, og I går nu en spændende og oplevelsesrig tid i møde! Bryllupsplanlægning er en helt ny verden, fyldt med små fine brikker, der, når de falder på plads, er med til at skabe lige præcis det bryllup, I drømmer om. Men hvor skal I begynde?

?SHOP: Køb JA! Vi skal giftes hér

Ny bog om bryllup

Ja! Vi skal giftes er en sprudlende og trendy bog til parret, der ønsker inspiration og hjælp til at planlægge sit eget personlige bryllup uden at få stress eller gå i panik – undervejs eller på selve dagen. Ja! Vi skal giftes er ikke en traditionel takt og tone-bryllupsbog, men en kærlig hjælpende hånd til alle forberedelserne til den store dag. Bogen er spækket med tips og tricks til alt lige fra budgetlægning, valg af location, uddelegering af opgaver, bordplan og -dækning, valg af kjole og stil, menu, morgengaver og meget mere.

?VIDEO og ARTIKLER: Bryllupsplanlægning

Om forfatterne bag bogen:

Louise Lie von Linstow er stylist og kendt fra DR’s program ’Den store dag’ og ikke mindst har hun medvirket i programmer på Bryllupskanalen.

Jim Lyngvild er Ekstra Bladets modediktator og forfatter i både royal- og fantasygenren.

Nanna C. Rohweder er journalist og dramaturg.

Du kan endvidere se mere til Louise Lie von Linstow i vores indslag om borddekoration og bordpynt

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »