Pynt op med farver til brylluppet

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Pynt festen op med farvetema til dit bryllup

Hvid er stadig den gennemgående farve til et bryllup, men hvorfor ikke inddrage flere farver med i oppyntningen. Du behøver ikke nøjes med 1 farve, men kan sagtens blande en del af farve paletten og stadig holde en bryllupsfest med stil. Der findes mange lette, billige, men lækre løsninger og ideer, når der skal pyntes op til bryllup. Uanset om brylluppet skal holdes ude eller inde, på et slot, i et forsamlingshus, partytelt eller måske i skoven. Få inspiration til oppyntning med sprudlende farver til dit bryllup.

SHOP: Bryllup bordpynt

Sprudlende pangfarver til dit bryllup

Pangfarver, der matcher jeres sprudlende kærlighed, er det helt store musthave til brylluppet i 2011 og 2012. Traditionelle farver til et bryllup har længe været en kombination af hvid/creme/elfenben kombineret med guld, sølv eller rød og de sidste par år har sort sneget sig ind igen. Disse farvekombinationer, til et bryllup, er det sikre valg, men er du en lidt mere vovet og sprudlende personlighed, har du mulighed for at udtrykke det og gøre dit bryllup endnu mere personligt – blot ved at tilsætte lidt ekstra kulør i din oppyntning af omgivelserne.

Køb farvede rispapirlamer

Masser af farver at vælge imellem

De fleste farver går igen, i både dekorationsartikler og accessories, til et gennemført bryllupstema. Uanset om du vælger papir, plastik eller stoffer er der mulighed for, at bevæge sig indenfor samme farvenuancer, og dermed holde et stilrent farvevalg til dit bryllup. Det sidste nye “skrig” inden for bryllupsfarver 2011 er limegrøn, gerne kombineret med orange. Det mere sikre og romantiske farvevalg vil bevæge sig inden for en rød, pink, lyserød og eventuelt lilla eller lavendel farveskala. Foregår brylluppet i naturen er grønne og blå nuancer et sikkert hit.

Kombiner flere farver til oppyntning af dit bryllup

Du behøver ikke være bange for at blande flere forskellige komplementærfarver – til gengæld er det vigtigt, at du holder dig inden for en farvemætning, som er nogenlunde ensartet. Dvs. Hold dig enten til pastelfarver, fuldfarvede artikler eller en mellemting. Denne regel gælder selvfølgelig ikke, hvis du holder dig til et bestemt farvetema, hvor f.eks. rød, lyserød, og evt. fersken og pink og lavendelfarver kan indgå i en kombination. Vælger du flere forskellige farver, er der også mulighed for, at benytte vilde blomster til dine blomsterdekorationer og brudebuket, da udvalget af forskellig farvekombination selvfølgelig forøges.

Flot parasol i papir i masser af farver

De vilde farver giver kant

Vilde farver lægger op til et brag af en fest og nedtoner samtidig det meget traditionelle element, ved et bryllup. Ved et traditionelt bryllup, kan stemningen godt komme til at føles meget formel. Ved at blande mange forskellige farver, i oppyntningen af dit bryllup, viser du også gæsterne, hvilken bryllupsfest, du ønsker at holde. Uanset farvevalget, er der selvfølgelig altid mulighed for taler, kliren på glassene, kys og sange, men der er ingen tvivl om, at masser af farver, sætter en helt speciel stemning og giver festen en helt anden og mere sprudlende energi, end hvis du holder dig til et traditionelt farvetema, som hvid/guld, hvid/sølv eller hvid/rød.

Del billeder af dit farvetema

Har du lyst til at dele dit farvetema med kommende brude, så er du altid meget velkommen til at sende dine festbilleder til ja@bryllupskanalen.tv og fortæl os om dine overvejelser og oplevelser med netop dit valg af farver til dit bryllup. Du kan selvfølgelig også dele dine billeder og historie direkte via bryllupskanalens gratis bryllupsforum. Vi ser frem til at se og høre om netop dit valg af farver og oppyntning til jeres bryllup.

én kommentar

  1. God sidde! Jeg virkelig elsker, hvordan det er simpelt på mine øjne, og de ​​data, der er godt skrevet….

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »