Polterabend den sjove tur med vennerne

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Et bryllup sættes i gang med en polterabend

Hvem har ikke hørt skrækhistorier om polterabend – Hvis du har nogle rigtig gode venner, som kender dig godt, er der ingen grund til at frygte sin polterabend. Tværtimod kan en polterabend blive én af de bedste veninde-dage, i hele dit liv!

?VIDEO: Piger på polterabend

polterabend

Hvornår er der polterabend

Som kommende brud eller gom, kan man ca. 3 uger inden brylluppet,  godt forvente pludselig at finder sig selv midt i sin egen polterabend. Polterabend arrengeres af jeres nære venner. Den kommende brud og gom har ingen indflydelse på dato, indhold, form eller antal af venner. Når man når gifte-alderen, har de fleste opbygget en solid vennekreds. Nogle ser man ofte, andre ser man sjældent. En polterabend giver anledning til at samle de aller bedste veninder, helt tilbage fra folkeskolen.

?SHOP: Køb lyserød tøse Champagne til din polterabend hér

En polterabend kan forløbe således:

Vennerne har planlagt at overraske dig og hente eller ”finde” dig, mens du mindst venter det. Du har sikkert en aftale med én af de implicerede veninder.  På den måde, sikre veninderne at du ikke har andre aftaler. Hele dagen vil være tilrettelagt med begivenheder og aktiviteter, som er sjovt for både dig og alle veninderne. Nogle af tingene kan være fællesaktiviteter, mens der vil være andre som du er alene om. Det hele slutter som regel af med alkohol, fest og musik. Der findes ingen regler for, hvad der skal foregå på en polterabend. En polterabend handler om at have det sjovt og fejre overgangen fra individ til kommende ægtefælde. En polterabend fejres én gang i livet og er en ganske særlig begivenhed.

Vi vil her på Bryllupskanalen, sætte fokus på polterabend, med en række indslag, der giver gode råd til den perfekte polterabend.

Rigtig god fornøjelse med jeres polterabend som kan blive en fantastisk dejlig dag.

5 kommentarer

 1. Bridezilla24 siger:

  Jeg skal giftes i maj og er allerede begyndt at frygte min polterabend. Heldigvis har jeg nogle gode veninder, så jeg trodsalt kan føle mig i nogen lunde gode hænder…
  Held og lykke til alle jer andre brude!

 2. Elvira Sonne siger:

  Jeg skal giftes d. 22. maj, og jeg frygter min polterabend… Ikke fordi jeg tror, at den bliver dårlig eller lign., men simpelthen fordi mine bedste veninder ikke kender hinanden.. Og jeg frygter, at der kommer til at mangle en masse af dem, fordi de ikke kan planlægge noget sammen uden at vide at de andre skal med.. Og mange af mine bedste veninder er lige ved at være færdig med 3.g, ligesom jeg selv, og har derfor vildt meget skole-halløj at se til… Puha… Derfor frygter jeg min polterabend.. Er det tilladt at bede en veninde om at arrangere den, og så stikke hende en kontaktliste med personer, der meget gerne skal med? Eller skal man hellere give den til sin forlovede, og så må veninderne spørge ham om hjælp?

 3. lisbeth siger:

  Hej Elvira
  Jeg frygter også min polterabend, vil faktisk helst være fri, men det kan man vel ikke bede om… Jeg synes helt sikkert godt du kan aflevere en liste, måske kan du aflevere den til din bedste veninde. Det er jo sådan set en dag, der skal være god for dig og derfor er det naturligt at du også vil have dine nærmeste med.
  Mine veninder ved heligvis godt, hvem de skal invitere og hvem de ikke skal invitere.

  Held og lykke med din polterabend.

 4. Sofie siger:

  Hvis man ikke har lyst til en polterabend, så syne sjeg man skal melde det helt klart ud! Dagen er jo kun planlægt for dig, og det kræver RIGTIG meget planlægning, tid og penge. Så hvis du tror at dine veninder gør det for deres egen skyld tager du fejl.

  Det er selvfølgelig helt fantastisk med en dag kun med pigerne, men hvis du ikke har lyst, så syne sjge virkelig du skal sige det.

 5. Polterabend siger:

  En polterabend skulle helst være sjovt for alle. Jeg var til polterabend med en af mine bedste venner for nogle år siden, og det var super sjovt!, vi var ude at skyde paitball, vandpolo og mange andre sjove ting! En super sjov oplevelse, som vi burde gøre igen, selvom han ikke skal giftes igen 🙂

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Piger på polterabend

Af Bryllupskanalen

Artikler

Polterabend den sjove tur med vennerne

Af Bryllupskanalen

Polterabend og bryllup hører sammen. Skal du giftes skal du også på polterabend og det behøver heldigvis hverken at være pinligt eller uhyggeligt. Bryllupskanalen giver dig de bedste råd til at forberede veninderne om, hvilken polterabend du godt kunne tænke dig, uden at blande dig for meget – en polterabend skal jo være en overraskelse. Glæd dig til en fantastisk dejlig polterabend med dine bedste veninder.

Links

Der er ingen forhandlere i denne kategori.