TREND: 50`er retro bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Retro bryllup er det helt store i USA lige nu, så hvis du vil være fremme i dine blues suede sko, så er det nu du skal planlægge et ægte retro bryllup. – Ellers bliver du bare inviteret til ét allerede næste år. Der skal selvfølgelig danses til et retro 50`er bryllup og den nemmeste måde at få jeres gæster i retrostemning er musikken og her er der virkeligt skrevet store numre som ligger op til jitterbug som Chuck Berry og selvfølgelig Kongen Elvis Presley

?YOUTUBE: Elvis Presley´s Blue suede shoes fra 1954

Pink, tyrkis og ren nostelegi

1950`erne er hotte og de smukkeste brudekjoler fra 50èrne var korte lette og luftige. Det er absolut også trenden lige netop nu. De korte kjoler er et hit verden over, nu skal brudekjolen absolut ikke være med langt slør og slæb. Også gæsterne vil være i 50èrnes smarte stil med korte cocktailkjoler og her er der ikke sparet på farverne.

? Artikel om vintage brudekjoler

Retro bryllup blive det helt store i Danmark i 2011

Den danske bryllupsmode skifter, lige som moden inden for tøj, hår og design gør det. Bryllupskanalen spår retro bryllupperne i Danmark en lysende fremtid. Store kunstnere som Amy winehouse og Duffy, har banet vejen for 50´er stil og retro i bryllupsbranchen. Nu er danskerne klar til en rigtig fest og bedsteforældrene er med på beatet.

Bryllupsbilleder som inspiration

Bedsteforældrenes bryllupsbilleder, vil være den helt store inspirationskilde, når brudeparrene planlægger at sige ja, til sin eneste ene. Er man gennemsnitsdansker, er der stor sandsynlighed for at forældrene er skilt, hvor imod bedsteforældrene stadig byder på hjemmebag og overskud – og stadig holder fast i sin hjertenskær. Skilsmisseprocenten er stærkt dalende, og derfor er det også vigtigere, for de danskere, der vælger at give hinanden sit ja, at ægteskabet er forevigt, derfor søger vi tilbage til rødderne, og til det der virkede.

Skal der være bryllup

-Så lad der være bryllup! Det vil være kodeordet for brylluppet 2011. Den økonomiske nedtur og usikkerhed omkring huspriser og jobsituation har haft en dæmpende effekt på pengeforbruget og 90´ernes afslappede holdning til overskridelse af bryllupsbudgettet. Nu sættes ønsket om et brag af en fest, med masser af gang i den, øverst på brudeparrenes dagsordnen. Med One, two, three o’clock, four o’clock rock, er der dømt fest, bryllup og sjov og ballade og tante Oda og de andre gamle er igen inviteret til bryllup, for det kan nemlig sagtens foregå i et forsamlingshus, med en knapt så dyr bryllupsmenu.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »