Slotsbryllup hold dit bryllup på slottet

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Et ægte slotsbryllup emmer af romantik og historie. Et slotsbryllup er en speciel oplevelse, ud over det sædvanlige, men værterne vælger helt selv, efter eget ønske og pengepung, hvordan deres bryllup skal være. Skal brylluppet bestå af den helt store 5-retters menu, med alt hvad dertil hører i vine og øvrige drikkevarer, orkester, dj, karetkørsel mv. eller måske blot, i en lille del af slottets restaurant. Et slotsbryllup kan koordineres efter enhver smag. Bryllupskanalen har talt om slotsbryllupper, med Anders Sehested Hjerl-Hansen fra Broholm gods. Broholm Gods ligger på Sydfyn og danner hvert år rammen for eventyrlige bryllupper, for nogle af de mange brudepar, der ønsker et ægte, romantisk slotsbryllup.

?SHOP: Fest- og dekorationsartikler til dit bryllup

Hvem vælger at holde sit bryllup på et slot?

Man kan ikke sige, at det er en bestemt gruppe bryllupsinteresserede, der vælger at afholde deres bryllup på Broholm Gods. Vi har indrettet det således, at der er plads til mange forskellige typer af bryllup. Nogle vælger at afholde deres bryllup i restauranten og andre ønsker, at leje hele godset, med alle lokaler og det helt store festfyrværkeri. Dog vil jeg godt sige, at det er en målgruppe, som ønsker, det skal være lidt ekstra specielt, som vælger at holde deres bryllup på Broholm.

?ARTIKEL: Bryllupsfest til den lyse morgen

Hvad får man, hvis man vælger at holde sit bryllup på Broholm?

Hvis man vælger, at afholde sit bryllup på Broholm, får man en unik oplevelse, hvor man, lige fra de indledende samtaler med ejeren og køkkenchefen, til de endelige forberedelser, føler, at man bliver taget vare om. Vi går meget op i det personlige engagement, med personlige værter, til de gæster der vælger at fejre et bryllup på Broholm. Man kan godt sige, at man får lov til at mærke suset, ved at være greve eller baron for én dag, eller weekend.

?VIDEO: Design dit eget monogram i Word

Er et slotsbryllup dyrt?

Et slotsbryllup er en speciel oplevelse, ud over det sædvanelige, men værterne vælger helt selv, efter eget ønske og pengepung, hvorledes deres bryllup skal forløbe på Broholm Gods. Der er både plads til den store 5-retters menu, valgt og lavet i køkkenet i egen restaurant på Broholm, med dertil hørende i vine og øvrige drikkevarer, orkester, dj, karetkørsel mv. men også til et bryllup, som blot skal udspille sig i vores nyligt, indrettede restaurant. Det er noget for enhver smag på Broholm.

?VIDEO: Brudebuket med orkideer

Hvornår booker man slottet?

De fleste bryllupsinteresserede kontakter os allerede nu, for at planlægge deres bryllup til næste sommer. Dog kan man være heldig at finde en ledig dato efter eget ønske, hvis man kontakter kort tid forinden. Men det er helt klart bedst at være i god tid, da der er masser af forberedelser til den helt store dag i sit liv. Du kan læse meget mere om det fantastiske Broholm Gods, ved at følge linket herunder:

?LINK: Broholm Gods

Skal du holde slotsbryllup?

Skal du holde slotsbryllup i ægte herregårdsstil, så hører vi meget gerne fra dig. Send os en mail direkte på ja@bryllupskanalen.tv og fortæl os hvor og hvornår I skal giftes. Fortæl også gerne hvormange gæster I forventer, hvorfor I netop vælger slotsbryllup osv. Vi ser frem til at høre om netop dit bryllup. Du er også meget velkommen til at deltage i debatten i vores bryllupsforum.

?FORUM: del din planlægning i Bryllupskanalens forum

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »