Spar penge på din vielsesring

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Spar penge på jeres vielsesringe med ægte diamanter!

Det er nu brylluppet skal planlægges, faktisk er det de næste 2-3 måneder at sommerens bryllupper bliver planlagt. Når man sparer penge, bliver der råd til mere bryllup – få de bedste spare tips på Bryllupskanalen og inspiration til en billig vielsesring.

Vielsesringe

Lad som om du skal købe ny bil

At købe vielsesring handler om at veje fordele mod ulemper – og hvad man skal prioritere, når man skal vælge den perfekte vielsesring. Højest sandsynlig vil kvaliteten af vielsesringen føles vigtigere for bruden, end for brudgommen – hvilket i virkeligheden er den største forskel på bilkøb og køb af vielsesring. Når du køber en bil, en mobiltelefon eller en vielsesring, er man tilbøjelig til blot at vælge den, med med mest ekstraudstyr – eller den der er dyrest og kan det hele – men hvor meget har man egentlig brug for, og hvor meget ekstra lir, vil man nogen sinde få brugt. Når man vælger sin vielsesring, er det derfor vigtigt at købe en vielsesring, som kan dække behovet og som samtidig kan leve op til de forventninger man har. Hvad er vigtigt for dig, selvfølgelig skal din vielsesring være smuk, da du skal gå med den resten af livet, men hvis du vil spare nogle penge, kan man sagtens finde en vielsesring, der både er smuk og er holdbar.

Se og prøv flere forskellige

Det er sikkert og vist, at med mindre man er guldsmed, er diamanter svære at se forskel på – derfor er det vigtigt at “prøvekøre” dem, som man gør med biler. Sørg for at se flere forskellige diamanter, tal med forhandleren og hør om kvaliteten, slibning osv. Slibning og kvaliteten af slibning har en afgørende faktor for prisen. Uanset hvad der lyder finest, så vælg den diamant, som du synes bedst om, både ifht. til farve, slibning og størrelse.  Hvis man kigger godt efter og vælger med hjertet, kan man hurtigt spare mange penge på sin vielsesring eller forlovelsesring, ved at vælge en diamant med små fejl.

Køb flere små diamanter

I stedet for at vælge én stor diamant i vielsesringen eller forlovelsesringen, kan der være mange penge at spare ved at købe en ring med 3 små diamanter, i stedet for en vielsesring med én stor diamant. Og nej, det ser ikke billigt ud, men kan virke mere overdådigt (Det er et triks der bliver brugt igen og igen). Prisen på 3 små diamanter er langt billigere, end én stor diamant.

Køb den perfekte vielsesring

Der er penge at spare, hvis du tager ud til mange guldsmede og henter inspiration, man kan også se om man kan finde sin vielsesring på Internettet – og ja, det er sikkert at handle online. Dog er det vigtigt at vide hvad man køber og bestiller. Derfor er det en god ide at at søge inspiration mange steder, på nettet og i de mange flotte fysiske butikker, der findes over hele landet. Ligeledes er det vigtigt at prøve den på, og mærke kvaliteten med hænderne og på fingeren.

Vægt

Mennesker foretrækker hele tal. Tænk på 30 års fødselsdag, 10 års jubilæum, 100 dage som statsminister mv. Derfor betaler vi også for de runde tal, når det handler om størrelsen af diamanten. Derfor kan der være mange penge at spare, hvis du køber en vielsesring eller forlovelsesring med en diamant i en ulige størrelse, som f.eks. en 0,85-0,95 i stedet for en 1,00.  En diamant på 1,00 ct koster mere end det dobbelte af en diamant på 0,50 ct.

Farve

Vil du spare penge på din vielsering eller forlovelsesring, så vælge en farve efter samme principper som ovenstående. Prisen på en diamant bliver vurderet på 4 Cs´er: Carat, color, Clarity og cut (vægt, farve, renhed og slibning). Vil man spare penge på sin vielsesring, kan det derfor godt betale sig at vælge en “I” i stedet for en “H”. Denne skala fortæller hvor meget gul farve der er i diamanten. Derfor bør man ikke gå lavere end J, hvis man kan undgå det. Vær opmærksom på at alle mennesker ser farver forskelligt – hvilket er endnu en grund til at se på mange diamanter og ringe.

Renhed

Gennemsigtighed på en diamant er afgørende for prisen. Gennemsigtigheden af diamanten kan forringes af små “fejl” eller urenheder inde i diamanten. Da diamanter er et levende materiale, som er dannet under højt tryg gennem mange tusinde år, kan man ikke tale om fejl, men der i mod urenheder. Man kan således spare penge på f.eks. at vælge en SI1 i stedet for en VS2.

Slibning af diamanter

Slibningen er det eneste man aldrig må spare penge på. Slibningen er det der får lyset til at reflektere og funkle i øjnene –  det der får en diamant til at ligne en diamant! Går man på kompromis med slibningen, vil diamanten se ganske fin ud i starten, men i løbet af kort tid, risikerer man at der kan sætte sig skidt og snavs i diamanten, og at lyset fanges i diamanten, hvilket får diamanten til at virke langt mindre overdådig. Derfor kan man sagtens spare på vægt, farve og renhed, men ALDRIG, ALDRIG spar penge på slibningen!

Hvordan valgte du din vielsesring

Skriv til Bryllupskanalen og fortæl, hvordan du valgte din vielsesringe. Købte du online, i butikken eller designede du selv din ring. Skriv til os på ja@bryllupskanalen.tv, fortæl din historie og send gerne billeder med af jeres ringe.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Vielsesringe

Af Bryllupskanalen

Artikler

ideer til indgravering i vielsesringe

Af Bryllupskanalen

Der skal nødvendigvis ikke bare stå jeres bryllupsdato i vielsesringene. Hvad med en linie fra jeres ynglingsnummer fra TV2, et sjovt citat, en speciel kode eller en sjov tekst som “Tag den på igen”. Få ideer til en helt unik tekst, når i skal have indgraveret jeres vielsesringe.

Spar penge på din vielsesring

Af Bryllupskanalen

Spar penge på jeres vielsesringe med ægte diamanter! Det er nu brylluppet skal planlægges, faktisk er det de næste 2-3 måneder at sommerens bryllupper bliver planlagt. Når man sparer penge, bliver der råd til mere bryllup – få de bedste spare tips på Bryllupskanalen og inspiration til en billig vielsesring. Lad som om du skal […]

Alternative vielsesringe

Af Bryllupskanalen

Vielsesringe i den alternative stil Når der skal vælges vielsesringe, betyder det ikke at man nødvendigvis skal vælge ringene en serieproduceret vielsesring af guld, hvidguld eller sølv – eller at den absolut skal sidde på ringefingeren. En helt unik og personlig Vielsesringen er symbolet på jeres evige kærlighed, og ved man på forhånd at man […]

Vielsesring smukke vielsesringe

Af Bryllupskanalen

Valg af den perfekte vielsesring Jeres vielsesring er symbolet på jeres evige kærlighed. Vielsesringen bæres hver dag, resten af jeres liv. Derfor er det vigtigt, at I sammen finder den helt perfekte vielsesring. ?VIDEO: Valg af vielsesringe Efter jeres bryllup, vil I selvfølgelig have en masse fantastiske minder om jeres perfekte dag, men netop jeres vielsesring, […]

Links

Forever by Klarlund

Forever by Klarlund er en serie af smukke og eventyrlige vielsesringe skabt af de bedste materialer. Besøg en af vores to forretninger i København, hvor I kan opleve det store udvalg.

Østergade 22, 1100 København K
Vesterbrogade 6, 1620 København V

TLF. 33 15 53 10 | Besøg Website »