De største trends indenfor bryllup i 2011

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Tiderne skifter og som mennesker søger vi hele tiden nye smagsoplevelser, nye dufte og nye ideer. Bryllupskanalen har samlet de største trends og tendenser fra denne sommer, og ser på hvad 2011 vil bringe, af spænende, friske bryllupstrends.

Farver

Helt nye farvetemaer ser vi i disse år. Pink, orange og flouriserende grøn. Det sarte hvide er trukket en smule i baggrunden, eller helt lagt på hylden, til fordel for et gennemgående farvetema. Hvid hører sig jo til bryllup, men pangfarverne fra 80èrne bliver flittigt brugt i dekorationerne, på bryllupsbordet og brudekjolerne. Retro farven Coral (trendy orange) har hevet koralerne og tangplanterne med til bryllup. Uanset om brylluppet foregår på en Sydhavsø eller i et partytelt i haven, er koraler og coral det helt hotte til bryllupper i 2011. Koralerne bruges som tema på bordkort, som dekoration på bordene og inspiration til bryllupsmenu og lyssætning – Selvfølgelig hånd i hånd med retrofarven coral. Coral benyttes af mange møbeldesignere og indretningsarkitekter, verden over, når man ønsker at skabe en varm og hyggelig atmosfære i et rum. Koraler er smukke og farven er trendy, og blev derfor hurtigt meget populært i USA. Coral har en farvekode, som er universel, og som gør det muligt at bestille varer fra hele verden, og samtidig være (næsten) sikker på at modtage sine bryllupsaccessories i den rigtige farve: #ff7f50

Brudekjoler & accessories

Alt er tilladt! Ligesom farvetema til dekorationen er gået hen og blevet meget pang, vælger mange brude idag, at fuldende dette farvetema, når den perfekte brudekjole skal findes. Et flot bånd, hårpynt og skoene tillader bruden at skeje ud. De nye kollektioner er ved at være ankomme til landets mange brudekjolebutikker og her er der virkeligt sket noget, for brudekjolen anno 2011 er fyldt med nye smukke detaljer, udskæringer og eksklusive stoffer.

Ud af kirkerne

Brudeparrene fravælger i højere grad folkekirken, nye tal fra folkekirken, viser endnu engang at danskerne finder alternative vielser og vælger i stedet at blive viet på rådhuset, på stranden og i udlandet. Denne trend er mere et spørgsmål om higen efter et personligt og anderledes bryllup, end det er et spørgsmål om at være mere eller mindre troende. Kirken har ikke formået at tilpasse sig  “jeg bestemmer selv”- generationen. Vores relation til folkekirken bliver mindre og mindre og hvis man ikke må tage billeder i kirken eller selv bestemme det popnummer, man går op ad kirkegulvet til, må folkekirken vente til at se os til barnedåben.

Artikel: Borgerlig vielse

Gaver til gæsterne

Det aller hotteste lige nu, er at give gæsterne gaver. Dette kunne være en lille ting, som et lille minde. Men skal vi følge trenden fra USA og gå hele vejen, så skal bryllupsgæsterne have borddekorationen med hjem, når de forlader festen. Amerikanerne giver simpelhen gæsterne lov til at tage en ting med fra bordet, hvilket giver gæsterne et evigt minde fra den store dag. En rigtig fin idè, som vi måske også kommer til at se mere til i de kommende år her i Danmark.

SHOP: Køb bordpynt her

The American way is hot og ELVIS lever

Amerikanerne har aldrig været bange for at give den fuld gas på deres bryllupsdag, og denne trend er ved at tage fat i danskerne. Masser af brudepiger, mange gæster og en fest der huskes! Og det hele skal være personligt, afspejle brudeparret og være gennemført. Det handler om at få detaljer og dekoration på plads, så det ser ud af noget. Skal der være fest, så lad dig være fest, bliver helt sikkert også motto`et i 2011. Elvis lever i bedste velgående, han har i hvert fald ikke levet forgæves, for er der noget der bliver hot i 2011, så er det 50´erne, rockabilly, håret tilbage og alt hvad der ellers fulgte i kølvandet på Elvis, Jailhouse Rock og Blue Suede Shoes. 50 og 60´erne kommer til at gå igen i alt lige fra brudekjoledesign, brudefrisure, diademer, sko, dekorationer og musik valg. Skal du holde bryllup, og er der også andre af jeres venner, der har planer om at holde bryllup i 2011, så check lige op, så ikke alle sammen i omgangskredsen ender med et 50´er inspireret bryllup. For 50èrne er smoking hot!

én kommentar

  1. SigneS siger:

    Flot og meget utraditionel brudekjole. WOW!

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »