Tryllekunstner bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Hvad skal man med en tryllekunstner til sit bryllup – Det er jo ikke en børnefødselsdag. Dette spørgsmål vil mange brudepar sikkert stille sig selv. Bryllupskanalen har undersøgt hvorfor en tryllekunstner ved et bryllup, kan være en fantastisk god idè.

tryllekunstner til bryllup - Bryllupskanalen

Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar at fascinere og imponere sine bryllupsgæster. Det gør vi bl.a. med brudekjoler, borddekorationer, brudekørsel og en fantastisk bryllupsmiddag i smukke og romantiske rammer. Men hvorfor nøjes med dét, når man med en tryllekunstner ved sit bryllup, kan give dagen en snert af magi og fortryllelse – lige som i et rigtigt eventyr!

Magi og bryllup

Trylleri og magi er universelt og kan samle og fascinere på tværs af generationer, landegrænser og sprog. Ved et bryllup samles to familier. Bruden og brudgommens familier. Ved bryllupper kan det, for størstedelen af bryllupsgæsterne, være første gang de møder hinanden. I den forbindelse kan en tryllekunstner, være en rigtig god idé, da magi og trylleri kan virke som samtaleemne og samle gæsterne med humor og gode grin.

Close-up trylleri

De fleste brudepar lader tryllekunstneren trylle blandt gæsterne og ved bordene, hvormed der skabes stemning, smil og lethed. Det kunne være i forbindelse med bryllups reception eller umiddelbart før bryllupsmiddagen. Trylleri ved et bryllup, vil typisk være små mystiske og magiske triks med kort, gæsternes penge, ure eller lignende. Aftal på forhånd hvor længe I ønsker jeres tryllekunstner, skal underholde ved brylluppet. Husk Trylleri er ikke kun til glæde for børn ved et bryllup. 

Har du oplevet en spektakulær tryllekunstner til et bryllup, eller overvejer du at booke en tryllekunstner til dit eget bryllup, så hører vi gerne fra dig. Send os en mail på [email protected]

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

En alternativ brudevals

Af Bryllupskanalen

Brudevals – Jens Werner

Af Bryllupskanalen

Musik til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Himmel lanterner og lanterner

Af Bryllupskanalen

Himmel lanterner er traditionen fra Asien, der er blevet et stort hit i Danmark de seneste år. Himmellysene svæver roligt op i nattehimmelen. En smuk afslutning på et bryllup, er at gæsterne sender et himmellanterner op med et ønske eller en hilsen til brudeparret.

Bryllupsmusik 10 gode sange efter valsen

Af Bryllupskanalen

Skal der sættes gang i jeres bryllupsfest efter valsen kl. 24? Bryllupskanalen giver 10 gode bud på det ultimative starternummer efter brudevalsen. For det gode nummer efter valsen til jeres bryllup, skal være afstemt, i forhold til publikummet. Et kærlighedsnummer med et godt syng med omkvæd, så fyldes dansegulvet fra starten. Få de bedste tracks til jeres bryllupsmusik.

Fyrværkeri til bryllup

Af Bryllupskanalen

Skal bryllupsfesten slutte med et brag, så bør du overveje at slutte af med et ordentligt festfyrværkeri. Bryllupskanalen har set på muligheder, regler og love omkring fyrværkeri til bryllup. Læs mere om fyrværkeri til dit bryllup hér.

Tryllekunstner bryllup

Af Bryllupskanalen

Hvad skal man med en tryllekunstner til sit bryllup – Det er jo ikke en børnefødselsdag. Dette spørgsmål vil mange brudepar sikkert stille sig selv. Bryllupskanalen har undersøgt hvorfor en tryllekunstner ved et bryllup, kan være en fantastisk god idè. Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar at fascinere og imponere sine bryllupsgæster. Det gør […]

Links

HIT DJ

Danmarks stærkeste DJ team. Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille Lars, Joakim Hediger og Jørgen De Mylius, kan bookes som DJ`s til din firmafest, jeres bryllup eller andre fester.

Hele landet

Besøg Website »

Jens Werner Danseskole

Denne dans er en af de smukkeste og måske korteste i jeres kommende ægteskab. Kom og lær den så I trygt og roligt kan vise den til jeres familier og venner. I får her undervisning af kongelig brudevals instruktør Jens Werner.

Kirkeværløsevej 24
3500 Værløse

TLF. 21 91 26 39 | Besøg Website »