Udendørs vielse er ikke gratis for alle

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Nu skal du have flere penge op af lommen, hvis du vælger en alternativ vielse i egen have eller ved vandet. Trenden indenfor bryllup, hvor mange danske brudepar i disse år vælger alternative vielser, kan gå hen og blive endnu en udskrivning for de danske brudepar.

Borgmesteren vil have dine penge

Alt tyder på at kommunerne er ved at se en god forretning, i den nye trend indenfor bryllup. En trend med at blive viet i egen have, ved en skovsø eller på stranden. Ihvertfald kommer der brugerbetaling hvis man vælger at lade sig vie udenfor rådhusenes regi, det skriver Frederiksborg Amts avis. Fredensborg kommune lancerede brugerbetaling på vielser i naturen 1. juni 2010 og Rudersdal kommune følger efter senere på året.

Prisen for en vielse i skoven eller egen have koster 500 kr. i Fredensborg og hele 2000 kr. i Rudersdal kommune.

Artikel: Sådan lægges et bryllupsbudget

Trenden taler sit tydelige sprog

Årets store trend indenfor bryllup er i det nye årti, havebryllup, strandbryllup og temabryllup. Og når danskerne i disse år rykker ud af kirken og vælger at være med til at designe deres vielse i deres personlige bryllup, er det helt naturligt at man også ønsker en alternativ vielse i naturen.

Artikel: Hold et utraditionelt bryllup

Skal alternative vielser koste penge

Hvad mener du om kommunernes nye tiltag, Er det i orden, eller er de helt gal på den?

Deltag i debatten i vores bryllupsforum her

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »