Et utraditionelt bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags ,

De utraditionelle bryllupper

De utraditionelle bryllupper vinder mere og mere indpas i Danmark, for hvorfor ikke bare give den hele armen, når det nu kun er denne ene gang. Bryllupskanalen har været i kontakt med mere end 20 brudepar, der i år, vælger at holde et utraditionelt bryllup. Bryllupstemaer der hitter er Calypso, Winter wonderland, strand bryllup, James Bond og Las vegas bryllup. Der er ingen grund til, at alle bryllupper absolut skal være ens. Bryllupskanalen kigger på de utraditionelle bryllupper i danmark og i udlandet.

Bryllup under vand

Det lyder umiddelbart urealistisk og meget dyrt, men det er det faktisk ikke, og det kan sagtens lade sig gøre. I Thailand finder man eksperter i disse undervandsceremonier. Giftelystne par, fra hele verden, tager hvert år til Thailand, for at få en alternativ vielsesceremoni. Med lysten til at gøre noget helt utraditionelt, og ønsket om vand og hvide badestrande, kan denne form for bryllup, være den helt perfekte løsning. For at tage springet og give sit ja under vand, skal man selvfølgelig have dykkercertifikat, men så har man også et meget utraditionelt bryllup – og nogle MEGET våde bryllupsbilleder 🙂

? Læs artiklen : Bryllup i udlandet

Helikopter bryllup

En tur til Las Vegas, og et bryllup i helikopter over Gran Canyon. Præsten vier jer om bord på helikopteren. Igen et meget utraditionelt bryllup, som er en ægte “Just the 2 of us” oplevelse. Gå i fodsporene på Frank Sinatra og Elvis Presley og gå på kasino efter jeres vielse og spil på rød. Las Vegas er et fantastisk bryllupsby med evigt godt vejr og glade mennesker. Et bryllup i september eller oktober, vil absolut være gode bud på bryllup i verdens bryllupsby nr. 1, da vejret i Las Vegas i denne periode er til at have med at gøre, med sol og 20-27 grader.

? Artikel: Bryllup i Las Vegas

Bryllup på stranden i Danmark

Hvis man har gode nerver og tør trodse det danske sommervejr, kan et strandbryllup blive et smukt og utraditionelt bryllup. Man har mulighed for at låne en privat strand eller blive gift et offentligt sted. Man skal undersøge det godt, for brug og regler af det offentlige sted samt søge tilladelse først. Men mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænserne for hvor man vil vies henne.

? VIDEO: De holdte et tema bryllup

Udenlandske vielser

Husk at i visse lande kan det være en rimelig kompliceret affære, at få en tilladelse til at blive viet. Et er attesterer man skal have styr på hjemmefra, noget andet er de eventuelle regler, der gælder i det pågældende land, man ønsker at blive gift  i. Man skal huske at have masser af tålmodighed, og forbedrede sig ordentligt hjemmefra, når brylluppet planlægges. Ofte kan tingene trække i langdrag, og det kan virke helt uoverskueligt. Husk at undersøge hvilke regler, der gælder for netop det land, I vælger at gifte jer i – og tjek altid hvor meget der er inkluderet prisen, og hvad der skal betales ud over prisen. Det ville være ærgeligt at komme hjem, flere tusind kroner fattigere og med et ugyldigt ægteskab.

Danske vielser

Skal du vies et offentligt eller privat sted i Danmark, skal du selvfølgelig spørge din kommune, eller den kommune i ønsker at blive viet i, om de vil vie jer. Det er meget forskelligt fra kommune til kommune om de vil være med.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »