Vinterbryllup er lyset i mørket

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Et vinterbryllup – Lyset i mørket

Vinterbryllup
Man kan spørge sig selv, når nu den danske sommer kan være så dejligt, hvorfor så holde bryllup om vinteren. Bryllupskanalen fortæller dig hvorfor et vinterbryllup kan blive et fantastisk bryllup og langt billigere end et traditionelt sommerbryllup.

?SHOP: Dekoration og accessories til dit bryllup

Et dansk vinterbryllup

Vi danskere elsker at holde fester og fejre bryllup. Det danske vejr er Gajol vejr og det er nok også årsagen til, at vi i Danmark, har tendens til at planlægge livets fester i sommerhalvåret. Langt de fleste danske brudepar sætter deres bryllupsdato i maj-september, nok mest på grund af det danske vejr, og håbet om sommer, sol og lyse nætter. Den danske sommer har da også mange flotte momenter, men vejrguderne giver ikke solgaranti i DK! I sommerhalvåret kan den store efterspørgsel på feststeder, kirker, bryllupsfotografer & musikkere vise sig at blive den største udfordring, i bryllupsplanlægningen. Leverandørene som brudeparret har som første, anden eller tredje prioritet, kan vise sig allerede at være fuldt bookede. Vinterbryllupper er ganske uforskyldt, stærkt undervurderet.

? Se vores video om et Winter Wonderland tema bryllup

Vinterbryllup er indendørs hygge

Det siger næsten sig selv, at der kan være udfordringer ved et vinterbryllup, men begrænsninger er faktisk færre, end fordelene. En af de helt store fordele, ved at holde bryllup uden for sæsonen, er at der, stort set, er frit valg på alle hylder, kirkerne er ledige, restauranterne er ledige og den dygtige DJ er ledig. Alle de leverandører, der ellers bliver booket op til 18 måneder før, har nu plads i deres kalender. Ud over at det kommende brudepar, kan vælge på alle hylder, er det også utrolig hyggeligt og stemningsfuldt, med et vinterbryllup. I Danmark ser vi mindre og mindre sne, men der er stadig masser af muligheder for at holde et rigtigt snevejrsbryllup. Hvad med et ægte Winter Wonderland-tema for jeres vinter bryllup. Her kan I dekorere jeres festlokale, bestille snemaskine, is skulpturer, masser af stearinlys og varme i kaminen. Man skal ikke undervurdere det væld af muligheder for vinter accessories til sit vinterbryllup, som man pludselig får anledning til at anskaffe.

Et billigere vinterbryllup

Grundet at mange bryllups leverandører har mindre at lave i vinterhalvåret, er der faktisk mulighed for at få nogle gode rabatter hjem. Sørg for at finde den leverandør du ønsker at benytte til dit bryllup, få en god kemi og spørg derefter om du kan få lidt rabat. Det er ikke dansk mentalitet at prutte om prisen, men dem der gør det, får faktisk tit noget ud af det. Og det er altid nemmere at få rabat, når bryllupsleverandørerne har masser af ledige dage i deres kalender.

God fornøjelse med planlægningen af  jeres eventyrlige vinterbryllup

Læs vores bryllupsartikler og se vores videoer :

? Bordpynt og borddekorationer til efterårsbryllup

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »