Bryllupsblog fra Bryllupskanalen

Velkommen til bryllupskanalen`s bryllupsblog

Bryllupsbloggen giver inspiration fra verden omkring os. Her finder du de små sjove og skæve historier indenfor bryllup. På bryllupsbloggen vil du også kunne finde inspiration fra nogle af verdens bedste bryllupssider. Har du en historie som du synes skal på bloggen, skriv til os på ja@bryllupskanalen.tv

Papir pomponer i mange farver

Skrevet 2.09.2011 af Bryllupskanalen
Tags

Pomponer er tilbage, efter nogle år i glemmekassen. Pomponerne er mere romantiske end balloner og giver en god fylde i et stort hvid telt eller et kedeligt festlokale.

læs mere

3 bud på sommerens smukke borde

Skrevet 31.07.2010 af Louise Lie von Linstow
Tags

Jeg var inviteret til GO`Morgen Danmark for at give mine bud på 3 borde til sommerens bryllup. Se det Luksus boheme bord, dekadente festbord og det romantiske franske bord med sommerstemning.

læs mere

Dekoration i romantisk grøftekants-stil

Skrevet 21.06.2010 af Louise Lie von Linstow
Tags

Jeg giver tips og inspiration til hvordan du selv kan lave de skønneste sommer dekorationer inspireret af strand, mark og skov. Samtidig løfter jeg sløret for hvordan en bryllupsdesigner arbejder og giver dig tips til hvordan du selv kan bruge mine metoder.

læs mere

Behind the scenes “JA! Vi skal giftes”

Skrevet 1.06.2010 af Louise Lie von Linstow
Tags

Kom med mig på photoshoot til min flotte bryllupsbog “JA! Vi skal giftes”. Følg også min nye bryllupsblog her på Bryllupskanalen med tips, tricks og tendenser til de personlige og unikke bryllupper.

læs mere