Bryllupsbilleder med Iphone

Af

1 brudepar – en professionel fotograf loadet med en Iphone 4. Brian Adams er professionel fotograf og sammen med vennen Rainer Flor, er de blandt de første der tilbyder brudepar, video og bryllupsbilleder skudt på en Iphone4. Se hvordan den professionelle bryllupsfotograf Brian Adams løser denne opgave.

Papir pomponer i mange farver

Af

Pomponer er tilbage, efter nogle år i glemmekassen. Pomponerne er mere romantiske end balloner og giver en god fylde i et stort hvid telt eller et kedeligt festlokale.

Giv gæsterne dekorationen fra bordet

Af

En hyggelig tradition (selvfølgelig) fra USA, er at give gæsterne gaver med hjem, fra sit bryllup. Holder I et tema bryllup, hvor I selv har stået for dekorering af jeres festlokale, kan I stå tilbage med en del dekorationer. Så hvorfor ikke forære dekorationer til gæsterne, når aftenen er slut, og gæsterne begynder at forlade […]

Bryllupstema: Vinter

Af

Så er vinteren på vej og skal man holde et bryllup eller fest de kommende måneder vil det være oplagt at bruge vinteren som bryllupstema.

Små franske makroner

Af

Der er altså noget meget fint ved franske makroner og de passer perfekt til bryllup. De små, søde og uimodståelige makroner kan stables eller lægges fint i æsker, og med lidt frugtfarve, kan de nemt ramme, netop jeres farvetema, ved brylluppet. For få år siden, kom cupcakes ind på bryllupsbordet, enten som supplement eller som alternativ […]

Kærlighed & kæmpe gæld

Af

I aftenens “Godt det ikke var mig TV program” Luksusfælden, kan man møde Mie & Lars, der i aftenens udsendelse bliver viet for åben skærm. Mie der har levet som alenemor og Lars der har levet det sjove liv, med fester og rejser, giver i aften hinanden deres ja. Men hvad de ikke ved, er […]

3 bud på sommerens smukke borde

Af

Jeg var inviteret til GO`Morgen Danmark for at give mine bud på 3 borde til sommerens bryllup. Se det Luksus boheme bord, dekadente festbord og det romantiske franske bord med sommerstemning.

Dekoration i romantisk grøftekants-stil

Af

Jeg giver tips og inspiration til hvordan du selv kan lave de skønneste sommer dekorationer inspireret af strand, mark og skov. Samtidig løfter jeg sløret for hvordan en bryllupsdesigner arbejder og giver dig tips til hvordan du selv kan bruge mine metoder.

Behind the scenes “JA! Vi skal giftes”

Af

Kom med mig på photoshoot til min flotte bryllupsbog “JA! Vi skal giftes”. Følg også min nye bryllupsblog her på Bryllupskanalen med tips, tricks og tendenser til de personlige og unikke bryllupper.