En alternativ brudevals

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Amerikanerne har gjort det i årevis. Den alternative brudevals er kommet til Danmark! Konceptet er ganske enkelt: Brudeparret giver bryllupsgæsterne et show, de aldrig glemmer! Bryllupskanalen har allieret sig, med en af landets dygtige koreografer, Karina Svale Pedersen, fra Studio Five, for at få designet Danmarks første utraditionelle brudevals, for nu skal gæsterne blæses tilbage, med en overraskende oplevelse og et smil på læben.

En utraditionel brudevals

Har I en ynglingssang, vil dette være et oplagt bud på musik, til jeres utraditionelle brudevals, men I har også muligheden for at mikse forskellige genre, indenfor hip hop, salsa, dance og den mere kitchede og catchy musikstil. Øvelse gør mester og selvfølgelig kan I lære en forholdsvis simpel koreografi, men som så meget andet, man kaster sig ud i, uden professionel baggrund, kræver det mod og masser af træning. Har i ikke mod på at lære det hele selv, kan landets mange danseskoler være jer behjælpelige, så jeres brudevals går over historien og bliver et uforglemmeligt højdepunkt fra jeres bryllup. Vi vil, her på Bryllupskanalen, give jer meget mere inspiration til jeres brudevals, med flere indslag i løbet af året.

Musikken til den alternative brudevals

Vælger I at danse en utraditionel brudevals, skal I først og fremmest finde et nummer, der kunne være sjovt at danse til. Har I bestilt musik til jeres bryllup, er det oplagt at musikerne er informeret om hvilket nummer der skal spilles som brudevals. Er der lejet en jukeboks eller DJ, er det vigtigt at sikre sig at de har netop jeres nummer, i deres repertoire. Start gerne med den traditionelle brudemarch, så gæsterne er klar over hvad der skal til at ske. Når musikken pludselig slår over I det nummer, I har valgt, vil bryllupsgæsterne blive både overrasket og begejstrede. Slut evt. jeres alternative brudevals af, med slutningen af brudemarchen, så gæsterne får mulighed for at klippe strømper, slips og rive sløret.

Hvordan bliver jeres brudevals?

Danser I en traditionel brudevals, eller hopper I med på trenden og vælger en utraditionel brudevals? Skriv en kommentar, deltag i debatten eller skriv direkte til redaktionen på [email protected]

2 kommentarer

  1. Elvira Sonne siger:

    Hahaha… Det er så fedt! Jeg har allerede set et par på youtube.. Her er min yndlings: http://www.youtube.com/watch?v=_FjPrVZftzY Enjoy… 😀

  2. Tina siger:

    Hvor er den fed.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

En alternativ brudevals

Af Bryllupskanalen

Brudevals – Jens Werner

Af Bryllupskanalen

Musik til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Himmel lanterner og lanterner

Af Bryllupskanalen

Himmel lanterner er traditionen fra Asien, der er blevet et stort hit i Danmark de seneste år. Himmellysene svæver roligt op i nattehimmelen. En smuk afslutning på et bryllup, er at gæsterne sender et himmellanterner op med et ønske eller en hilsen til brudeparret.

Bryllupsmusik 10 gode sange efter valsen

Af Bryllupskanalen

Skal der sættes gang i jeres bryllupsfest efter valsen kl. 24? Bryllupskanalen giver 10 gode bud på det ultimative starternummer efter brudevalsen. For det gode nummer efter valsen til jeres bryllup, skal være afstemt, i forhold til publikummet. Et kærlighedsnummer med et godt syng med omkvæd, så fyldes dansegulvet fra starten. Få de bedste tracks til jeres bryllupsmusik.

Fyrværkeri til bryllup

Af Bryllupskanalen

Skal bryllupsfesten slutte med et brag, så bør du overveje at slutte af med et ordentligt festfyrværkeri. Bryllupskanalen har set på muligheder, regler og love omkring fyrværkeri til bryllup. Læs mere om fyrværkeri til dit bryllup hér.

Tryllekunstner bryllup

Af Bryllupskanalen

Hvad skal man med en tryllekunstner til sit bryllup – Det er jo ikke en børnefødselsdag. Dette spørgsmål vil mange brudepar sikkert stille sig selv. Bryllupskanalen har undersøgt hvorfor en tryllekunstner ved et bryllup, kan være en fantastisk god idè. Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar at fascinere og imponere sine bryllupsgæster. Det gør […]

Links

HIT DJ

Danmarks stærkeste DJ team. Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille Lars, Joakim Hediger og Jørgen De Mylius, kan bookes som DJ`s til din firmafest, jeres bryllup eller andre fester.

Hele landet

Besøg Website »

Jens Werner Danseskole

Denne dans er en af de smukkeste og måske korteste i jeres kommende ægteskab. Kom og lær den så I trygt og roligt kan vise den til jeres familier og venner. I får her undervisning af kongelig brudevals instruktør Jens Werner.

Kirkeværløsevej 24
3500 Værløse

TLF. 21 91 26 39 | Besøg Website »