Borddekoration alà svensk prinsessebryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Blomster og borddekoration som ved et ægte prinsessebryllup

Det lyder dyrt, og måske skal du undlade ordet prinsessebryllup, når du tipper din kommende mand, om årets hotte borddekoration til bryllup. Prinsesse lyder dyrt, men følger du trenden fra det svenske kongehus, så behøver det nemlig slet ikke at være det. Er du til økologi, sund økonomi og et stilfuldt bryllup, så er borddekoration alá svensk prinsessebryllup, den helt rigtige bordpynt til jeres bryllup!

?SHOP: Billig og stilfuldt tilbehør til bryllup og dekoration.

Borddekoration med spejl

Spejle til borddekoration er ét af årets helt hotte trends. Det er enkelt og giver et stilfuldt og grafisk smukt udtryk. Har man runde borde til brylluppet, kan man med fordel vælge runde spejle, er bordene ovale, vælges ovale spejle og sidst men ikke mindst firkantede spejle til firkantede borde. Placer en buket på spejlet, gerne i forskellige farver på det forskellige borde. Blomsterne skal ikke nødvendigvis være de samme, som blomsterne i brudebuketten, så længe I holder dem i samme farveskala. Det er smukt, enkelt, økologisk og billig.

?VIDEO: Lav selv blomsterdekoration, pynt og borddekoration til bryllup

Brug vilde, økologiske blomster

Økologiske blomster kan du finde i din, eller mormors have, men de findes også vildt i naturen. Grøftekantsblomster er et udemærket og meget autentisk look til dig bryllup. Sarte farver, som hvid, rosa, laksefarvet og lilla blomster vil ofte gå til brudebuketten, alternativt kan du også gå efter de mere kontastfyldte blomster, som kornblomster eller stauder i form af flerårige studenternelliker, røde haveroser eller hyacinter, som ofte findes i kraftige farver. Blomsterne plukkes dagen i forvejen og sættes i oasis. Holder du bryllup om sommeren, er det en god idé at sætte dem et køligt sted, natten over.

?ARTIKEL: Dekoration i romantisk grøftekants stil

Borddekoration alá Louise Lie von Linstow

Det skal være enkelt og romantisk, men ikke for pompøst. Kronprinsesse Viktoria og Daniel havde valgt enkle borddekorationer til deres bryllup. Vi har valgt at vise dekorationer opsat på et stort spejl, lige som ved Daniel og Viktorias bryllup. Spejlene giver en fantastisk spejling af blomsterne. Vi har valgt 3 glas i fattigmandssølv, med lidt vand og oasis. Blomsterdekorationen har tidligere været meget pompøs og opsats, men trenden er nu at det skal være simpelt, let og personligt. Hold dig gerne til samme farve og til kun én eller to forskellige slags blomster.

?VIDEO: Lav selv dekorationer til bryllup

Vælg blomster fra nærområdet

Laksefarvet hortensia og en udsprunget silkepæon er en super fin trend og giver et mildt og sart udtryk i dekorationen, men du kan også se hvordan du kan kreere en lilla og en lyserød blomsterdekoration. Mange af blomsterne er ganske almindelige blomster: Hortensiaer, alium, og silkepæoner. Hop med på trenden: Tænk økologisk, miljøvenligt og økonomisk. Fravælg blomster som skal flyves til landet, fra varmere himmelstrøg, så er der mange penge at spare på borddekorationen – og der spares også på miljøet. Disse dekorationer skal ligne små buketter, men oasis får dem til at stå bedre.  Sørg for at der er lidt højdeforskel på dekorationerne, da det skaber drama og virker inspirerende for øjet.

?ARTIKEL: Lys til bryllup

Hvilke blomster skal indgå i jeres blomsterdekoration

På Bryllupskanalen hører vi meget gerne om hvilke blomster og dekorationer der skal indgå i jeres bryllup. Deltag i debatten i vores bryllupsforum, eller send en mail direkte til redaktionen på ja@ bryllupskanalen.tv. Vi ser frem til at høre om netop jeres blomster og dekoration!

6 kommentarer

 1. Lisa siger:

  Kære Louise

  Dine videoer er simpelhen en så stor inspiration for mig. Elsker enkelheden.
  Tusind tak!

 2. Cindie siger:

  Det er nogle fantastiske videoer I laver. Det er bare dejligt enkelt og det er nemt at gå til.

 3. Louise Lie von Linstow siger:

  Kære Lisa og Cindie:-)
  Jeg er glad for at I finder videoerne inspirerende og brugbare. Mange flere af samme slags er på vej, og på onsdag d. 28 juli skal jeg ind og dække 3 fantastiske bryllupsborde i Go´morgen danmark på TV2, så der er endnu mere inspiration at hente til bordpynten der.
  De kærligste hilsner og med ønsket om en fantastisk sommer til jer begge
  Louise

 4. Dorte siger:

  Super inspiration med video.
  Enkelt og alligevel meget flot

 5. Romina siger:

  Love this video, thanks!

 6. chalin siger:

  hej
  mega flot super enkel og det liner en milion flot
  vil rigtig gerne have et winter frost tema og vil supergerne have fat i de snefnug og istapper håber at høre fra dig hilsen chalin

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »