Dekorationer til bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bordpynt til bryllup

Borddekorationer til bryllup er et “must have”. I samarbejde med Louise Lie von Linstow, som til dagligt arbejder som boligstylist for nogle af Danmarks største modemagasiner, præsenterer Bryllupskanalen hvordan lette og personlige borddekorationer og tilhørende bordpynt kunne se ud. I dette program få du tips og ideer til borddekorationer og borddækning til et efterårsbryllup.

Køb dit bordpynt til bryllup

De nemme borddekorationer

Hvis du selv vil stå for dit bordpynt, er der nogle ting du skal tænke over inden du går igang. Det skal være let at kreerer sine egne borddekorationer. Det skal være noget du kan lave i god tid i forvejen, husk du skal producerer meget af det. Det nytter ikke noget at du står på din bryllupsdag, og skal lave en masse borddekorationer.

Borddekorationer tema

Vælg et tema for dine borddekorationer. her gælder det om at finde en rød tråd, der går igen på dine bryllupsindbydelser, takkekort osv. Du kan bruge årstiden som tema, her kan du finde masser af inspiration, ved at gå en tur i skoven eller på stranden. Du kan også finde et bryllupstema i forskellige lande, hvad med et Italiensk tema som dine borddekorationer.

God fornøjelse med design af dine egne borddekorationer og tilhørende bordpynt.

4 kommentarer

 1. Rikke Ries Waaddegaard siger:

  Super lækker og enkelt, noget vi almindelige tør kaste os ud i- og næsten sikker på succes:) Ville gerne have Louises hjælp og ideer den dag, det bliver min tur:)
  Smukt

 2. Line Aller Jacobsen siger:

  Hej med jer.
  Skulle sådan set ikke holde bryllup, men 40 års fødselsdag men kom lige forbi denne gode side.
  Dejligt indslag.
  Har “lånt” nogle af idderne til mine egne borddekorationer. TAK

  Kh
  Line

 3. Katja S. siger:

  Enkelt og nemme dekorationer, for os med 5 tommelfingre. Tak for god inspiration

 4. Elizabeth siger:

  Rigtig gode ideer til bordpynt, der ligner en million 🙂 Elsker farven på hortensiaen. God ide med træperlerne, det ligner kastanjer, og passer perfekt til denne årstid…

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »