Brudevals – Jens Werner

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Brudevals – Den vigtigste dans i dit liv

En brudevals skal danses inden midnat – men hvordan får brudevalsen stil og ynde, hvis man ikke er den fødte danser – og hvad med alkohol – er det en god cocktail? Alle kan lære at danse brudevals, men det kræver træning og forståelse for trinene. Kan du lære nogle få trin, og få den rigtige kropsholdning, vil jeres bryllupsgæster blive blæst tilbage i salen, og jeres brudevals vil gå rent hjem.

?ARTIKEL: Brudevalsen – gode råd før du starter

Brudevalsen trin for trin

Et godt råd når brudevalsen skal læres at danses, er at købe brudevalsen på enten mp3 eller cd. Put den ind i jeres computer og pitch den ned i hastighed, derved går valsen ned i tempo og det er nemmere at danse den i slow. For brudevalsen går faktisk hurtigere end man umiddelbart skulle tro. Europa & Verdensmester Jens Werner giver indblik i, hvordan du klarer din brudevals med succes. Husk også at læse vores artikel om hvordan du klare din brudevals med succes.

?VIDEO: Alternativ brudevals er et hit

Lær brudevalsen og få succes

Selvfølgelig kan alle lære at danse brudevalsen. Det eneste det reelt kræver er lidt intensiv træning. Hvis man ønsker at blæse gæsterne tilbage i lokalet, kan det være en god idè at tage nogle få timers undervisning, hos en privat danseinstruktør. Brudevalsen er bygget op omkring Den Engelske Vals, med 3 trin pr. takt, dog går bryllupsvalsen noget hurtigere. Det er vigtig at påbegynde de indledende øvelser til brudevalsen, i god tid før dit bryllup og gerne 1-2 mdr. før. Et godt råd, er at købe brudevalsen på CD eller mp3 og sætte musikken til brudevalsen ned i tempo, for musikken til brudevalsen går faktisk hurtigere, end man umiddelbart tror. Brudevalsen danses oftest kun i ca. 2 min, men disse 2 min. kan blive utrolig smukke, hvis brudeparret lærer dansen fra bunden.

?VIDEO: Vælg den rigtige musik til dit bryllup

Skal I lære brudevals

Har I styr på brudevalsen, eller har I behov for en tur i brudevals-træningslejer, så hører vi gerne fra jer. Send en mail direkte til redaktionen på ja@ bryllupskanalen.tv eller deltag i debatten i Bryllupskanalens gratis bryllupsforum. Held og lykke med jeres brudevals og god træning!

2 kommentarer

  1. LisaM siger:

    Min mand og jeg lærte brudevalsen på kun 6 dansetimer – vi var endda helt tåbelige til det, før vi startede! Nu glæder vi os rigtig meget til at danse brudevals for alle venner og familie.

  2. lisbeth siger:

    Vi er i skap træning for tiden. Troede faktisk ikke at valsen var så svær, men jeg synes jeg har lidt problemer med trinene, men sjovt det er det 🙂

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

En alternativ brudevals

Af Bryllupskanalen

Brudevals – Jens Werner

Af Bryllupskanalen

Musik til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Himmel lanterner og lanterner

Af Bryllupskanalen

Himmel lanterner er traditionen fra Asien, der er blevet et stort hit i Danmark de seneste år. Himmellysene svæver roligt op i nattehimmelen. En smuk afslutning på et bryllup, er at gæsterne sender et himmellanterner op med et ønske eller en hilsen til brudeparret.

Bryllupsmusik 10 gode sange efter valsen

Af Bryllupskanalen

Skal der sættes gang i jeres bryllupsfest efter valsen kl. 24? Bryllupskanalen giver 10 gode bud på det ultimative starternummer efter brudevalsen. For det gode nummer efter valsen til jeres bryllup, skal være afstemt, i forhold til publikummet. Et kærlighedsnummer med et godt syng med omkvæd, så fyldes dansegulvet fra starten. Få de bedste tracks til jeres bryllupsmusik.

Fyrværkeri til bryllup

Af Bryllupskanalen

Skal bryllupsfesten slutte med et brag, så bør du overveje at slutte af med et ordentligt festfyrværkeri. Bryllupskanalen har set på muligheder, regler og love omkring fyrværkeri til bryllup. Læs mere om fyrværkeri til dit bryllup hér.

Tryllekunstner bryllup

Af Bryllupskanalen

Hvad skal man med en tryllekunstner til sit bryllup – Det er jo ikke en børnefødselsdag. Dette spørgsmål vil mange brudepar sikkert stille sig selv. Bryllupskanalen har undersøgt hvorfor en tryllekunstner ved et bryllup, kan være en fantastisk god idè. Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar at fascinere og imponere sine bryllupsgæster. Det gør […]

Links

HIT DJ

Danmarks stærkeste DJ team. Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille Lars, Joakim Hediger og Jørgen De Mylius, kan bookes som DJ`s til din firmafest, jeres bryllup eller andre fester.

Hele landet

Besøg Website »

Jens Werner Danseskole

Denne dans er en af de smukkeste og måske korteste i jeres kommende ægteskab. Kom og lær den så I trygt og roligt kan vise den til jeres familier og venner. I får her undervisning af kongelig brudevals instruktør Jens Werner.

Kirkeværløsevej 24
3500 Værløse

TLF. 21 91 26 39 | Besøg Website »