Bryllupsbord i GO`MORGEN DANMARK

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bryllupskanalen og Louise Lie von Linstow siger GO´morgen Danmark

GO´morgen Danmark på TV2, havde inviteret Bryllupskanalens Bryllupsdesigner Louise Lie von Linstow, til at giver inspiration til 3 smukke bryllupsborde til de morgenfriske på TV2. Louise havde forberedt 3 forskellige temaer og gav tips til dekoration af bryllupsbordet. Bryllupskanalen var med, bag kameraet, da Bryllupskanalen var inviteret i GO´morgen Danmark i Tivoli i København.

Bryllupsborde med spejle og fyrfadsstager

Louise havde udvalgt forskellige dekorationsartikler, til de 3 bryllupsborde. Et af de gratis tips var genbrugs glas, som fyrfadsstager. Her havde Louise samlet forskellige marmeladeglas og sennepsglas og placeret små bloklys i. Fyrfadslys kan også bruges, men bloklys med en tone i lilla eller lyserød kan give genbrugsglassene lidt mere charme. Tonen i bloklyset vælges selvfølgelig ud fra farvetemaet til sit bryllup. De øvrige fyrfadsstager, i facetslebet glas og messing er at finde på BK-Shoppen, lige som dekorationsfade med spejl også er at finde i Shoppen fra 50 kr. stk.

?SHOP: Bordpynt til bryllup

Sommerdekoration med hygge og romantik

1. bord sætter fokus på hygge, nærvær og en afslappet stemning. Der er tendens til at man går væk fra de helt vilde og pompøse borddekorationer. I stedet viser man at man gerne vil passe på naturen og man prioriterer økologi og bærerdygtighed, også til sit bryllup. Her har vi f.eks. valgt at bruge genbrugsglas af gamle syltetøjsglas, i stedet for vaser. Det handler om at genbruge, og gøre det så billigt som muligt. Dug og servietter er i naturmaterialer af hør og bomuld, og pyntet med lidt blondebånd. Det er helt nede på jorden og meget simpelt og romantisk, hvilket er perfekt til f.eks. et havebryllup. Blomsterne kan findes i haven eller i grøftekanten, og du skal ikke være bange for at bruge ukrudt i dine dekorationer, tvært i mod, bare du bruger årstidens blomster og grønt. I disse blomsterdekorationer har vi bl.a. valgt chrysantemum, brombær, lavendler og lyng. Hvis du plukker blomsterne selv og genbruger glas som vaser mv, så kan du dække bord til ca. 50 personer for ca. 1500 – 2000 kr. pengene bruges til bånd, duge, lys.

? Louises bryllupsblog

Bryllupsbord med natklub-stemning

Dette bord er en modsætning til det økologiske genbrugsbord med haveblomster. Brlylupsbordet er perfekt til vinterbryllup, med natklubstemning og champagne, og er inspireret af 80érmoden, som er kommet tilbage. Der er spejleffekt i dekorationen, som er meget klassisk 80´er. og små sjove knapper, påfuglefjer palietter på servietterne. Dette bord er perfekt til det unge par, som ikke går så meget op i traditioner, men som gerne vil have en rigtig god fest, hvilket de viser deres gæster, med en fed dekoration. De høje opsatser med spejle er faktisk bare 2 kagefade på fod og med spejl, som er sat oven på hinanden. Disse borddekorationer kan laves billigt, det er enkelt og let at lave selv. Der er ikke brugt så mange blomster (Bonderoser), så det kan gøres for ca. 5-6000 kr, hvis der skal dækkes op til ca. 50 personer.

Uhøjtidelig borddekoration med masser af lys

Bordet er inspireret af natur og dansk sommerstemning og et stramt bryllupsbudget. Derfor er dette bord dekoreret med friske frugter, som man kan plukke fra haven. Fyrfadsstagerne er pyntet med blade fra haven, som er bundet fast om fyrfadsstagerne med et lille bånd, det bringer naturen med og det er stadig hyggeligt og uhøjtideligt. I stedet for høje dekorationer, som man ikke kan tale og se igennem, så har vi sat en ranke af flag og pærer rundt langs bordkanten. Spejlet til dekorationen giver et flot genskær af alle lysene. Spejlet er købt i BK-shoppen til 50 kr. stk.

GO´bryllup på GO´morgen Danmark

GO´morgen Danmark siger GO´bryllup, når kæresteparret Line og Nicolai skal gifts på direkte tv, den 6. august i Go’ sommer Danmark i Tivoli. TV2 og GO´morgen følger det kommende brudepar, hver uge op til deres bryllup. Følg med igen på onsdag i Go’ sommer Danmark fra kl. 7-9 eller på go.tv2.dk.

? Se Bryllupskanalens mange kreative ideer her

2 kommentarer

 1. Elizabeth siger:

  Hvor er det altså blevet flot – Er ret vild med det natur/rustikke bord, og ligner meget den stil i hør og blide farver, som jeg skal have til vores bryllup. Sikke en god ide med bladene omkring lysestagerne, og den fine guirlande ved bordkanten. Ih, det bliver spændende at se brylluppet i sin helhed!

 2. Louise Lie von Linstow siger:

  Kære Elizabeth – dejligt at du kunne lide det – tror også natur/genbrugs bordet er min egen personlige favorit:-) Idéen med blade om fyrfadsstagerne har jeg også ofte brugt til efterårsbryllupper og så brugt efterårsløv i forskellige rødlige, brunlige og gullige toner, det ser fantastisk ud – og er jo som bekendt, ganske billigt i materialer!

  Guirlanden giver lige bordet det ekstra pift der gør det til noget helt særligt synes jeg. På min blog her på bryllupskanalen vil jeg snart gå nærmere i detaljer med de forskellige dekorationer på bordene til TV2 – så du kan følge med der!

  De bedste hilsner

  Bryllupsdesigner
  Louise Lie von Linstow

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »