Bryllupskørsel i en fed sportsvogn?

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Mange mænd kan godt lide biler og kvinder kan godt lide sko. Når man skal giftes er der anledning til at glæde sin kommende mand, med en tur til og fra kirke, i en ekstra fed bil. Der er mange muligheder for bryllupskørsel til jeres bryllup. Hestevogn, klassiske veteranbiler, limousinekørsel med chauffør eller kør-selv, i en dejlig udlejningsbil, er blot nogle af mulighederne, hvis man vil køre ekstra godt, i forbindelse med sit bryllup. Det er kun et spørgsmål om, hvilket transportmiddel du ønsker og hvilken pengepung man har.

Bilen til brylluppet

Med mindre hele brylluppet foregår i gåafstand, kan det blive nødvendigt med kørsel. Bryllupskørsel i en super bil, giver brylluppet den sidste finish, og derfor vælger mange brudepar at leje en bil, når brudeparret skal transporteres standsmæssigt. Bryllupskanalen har bedt bilekspert og chefredaktør på Bil Magasinet, Mikkel Thomsager, hvilken bil man skal gå efter, hvis man vil køre selv og køre rigtig godt, til sit bryllup. Vi mødte Mikkel Thomsager og et væld af verdens flotteste biler, på Bilmessen 2010 i Bella Center.

Lej en bil til dit bryllup

Det er muligt at leje lækre og luksuriøse biler hos nogle af landets udlejnings virksomheder. Bryllupskanalen har kigget på biludlejning, og det er faktisk muligt, at blive rigtig godt kørende til sit bryllup. Man kan både leje sportsvogne, Ford Mustang Cabriolet, Ferrari og Porsche 991. I den sjove ende kan man leje en Cooper Mini eller en Fiat 500. Men indenfor de helt eksklusive sportsvogne, er udvalget ikke så stort. Årsagen er til dels de forholdsvis høje danske afgifter på biler. Samtidig er de helt eksklusive udlejningsbiler, næsten ikke til at forsikre, med mindre det er inkl. chauffør. Og en sportsvogn med 2 sæder inkl. chauffør, giver ikke meget plads til brudeparret.

Din bryllupskørsel

Hvordan kommer I fra kirke til fest, til jeres bryllup? Skriv en kommentar eller deltag i debatten i vores bryllupsforum.

4 kommentarer

 1. Elvira Sonne siger:

  For at være ærlig fik jeg desværre ikke så meget ud af dette indslag.. Det havde måske været bedre at vise nogle biler, som man rent faktisk godt KAN leje.. 🙂 Men det er nogle fede biler, må man da sige…

 2. Kære Elvira
  Tak for din kommentar.
  Vi er selvfølgelig på vej med flere indslag om bryllupstransport – og inspiration til hvilke biler man rent faktisk KAN leje til bryllupskørsel.
  Dette indslag er produceret, for at vise hvorfor det kan være svært at leje de aller dyreste modeller.
  Vi kunne også ønske os en mere kronologisk rækkefølge, men nyheder lader desværre ikke vente på sig 😉
  De bedste hilsner
  Bryllupskanalen

 3. Anita siger:

  tror også det kunne være en dejlig gave til ægtemanden der fylder rundt,eller konen

 4. John siger:

  http://www.bildrømme.dk har de et stort udvalg i både Porsche, Lamborghini og Ferrari til bryllupskørsel.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »