Bryllupskanalen photoshoot

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Kom bag  kameraet på Bryllupskanalen`s foto optagelse af pressebilleder.

Mød Stine Ternstrøm under forberedelserne til pressebillederne, i forbindelse med lancering af Bryllupskanalen, 1. november 2009. Stine Ternstrøm får lagt makeup og sat hår. Kjolen er venligst udlånt af Rikke Gudnitz, som også designer eksklusive brudekjoler, til den modebevidste brud.

Fingeren på Pulsen

Bryllupskanalen.tv er Danmarks nye TV station omhandlende alt hvad der har med bryllup at gøre. Hver uge bringer vi inspiration til dit bryllup. Så hvis du er igang med planlægningen af dit bryllup, kommer du ikke udenom Bryllupskanalen. Bryllupskanalen producerer spændende og relevante indslag om alt hvad der er værd at vide, når man skal holde bryllup. Bryllupskanalen er i direkte kontakt med både kommende brudepar og alle de virksomheder, der beskæftiger sig med bryllup og arbejder hårdt, for at efterkomme et hvert tænkeligt ønske, og drømmen om det perfekte bryllup. Bryllupskanalen er med, når danskerne holder bryllup og giver deres livs vigtigste ja. Bryllupskanalen går også bag kulisserne, så alle bryllupsinteresserede kan se, hvad der foregår, mens alle gæsterne fejre den store kærlighed.

?VIDEO: Nyeste hit i DK – Trash the dress – Tør du?

Planlægning af dit bryllup

Er dit bryllup helt unikt, eller er der udfordringer i din bryllupsplanlægning der bare ikke vil falde på plads, så send os en mail på [email protected] Du er også velkommen til at deltage i debatten, i Bryllupskanlens Bryllupsforum – Det er selvfølgelig gratis.Vi ser frem til at høre om din bryllupsplanlægning.

Ingen kommentarer tak, men trackbacks og pingbacks er velkomne.

RELATERET INDHOLD

Video

Sådan får du Smokey eyes

Af Bryllupskanalen

Fitness øvelser: Faste baller

Af Bryllupskanalen

Artikler

Diademer og Tiara som hårpynt

Af Bryllupskanalen

For år tilbage var diademer og tiara kun for de få. I dag er bling bling blevet hvermandseje og diademerne er populære som aldrig før til bryllup. Find et eksklusivt diadem til brudehåret og spice din fremtoning op.

Guide: Hårfjerning & silkebløde ben

Af Bryllupskanalen

Er du træt af kampen mod de små, stikkende stubbe? Få tips til glatte og silkebløde sommerben. Bryllupskanalen ser på fordele og ulemper ved voks, barbering, epilator og permanent hårfjerning. Vi ser på hårfjerning og silkebløde ben til brylluppet, så I kan ligge tæt, på bryllupsnatten.

5 musthaves til din brudetaske

Af Bryllupskanalen

Foråret er højsæson for bryllupper. Bryllupskanalen kigger ned i brudetasken og giver dig 5 musthaves til forårets skønne bryllupper. Se hvad din brudetaske skal indeholde og få inspiration til dit eget bryllup.

Frisør til bryllup

Af Bryllupskanalen

Vælg den rigtige frisure og frisør til sit bryllup.
Når du skal giftes, skal dit hår være perfekt! Uanset om du har kort eller langt hår, har du massere af muligheder for den helt perfekte frisure til dig bryllup. Bryllupskanalen guider dig til valg af den rigtige frisør til dit bryllup.

Links

Hårpynt & Diademer

Køb hårpynt og diademer i vores shop

Tlf: 70702823 | Besøg Website »

Maria Lynge larsen hairdesign

Eksklusive håropsætninger til dit bryllup. Mulighed for håropsætning i eget hjem. Kontakt Maria for en snak omkring dit brudehår.

Bredgade 36
1260 København K

Tlf: 29 85 75 45 | Besøg Website »