Bryllupsportal med Web TV

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bryllupssite med TV

Bryllupskanalen er Danmarks eneste bryllupsportal og Tv-station med dansk producerede indslag omkring planlægningen af livets fest. Meget skal planlægges og hvordan er det lige med traditionerne. Spørgsmålene er mange og de kræver svar. Bryllupskanalen er bryllupsportalen med alt om bryllup og bryllupsplanlægning. Vi taler med eksperterne og direkte med vores seere, de kommende brudepar. Bryllupskanalen finder de gode historier og bringer inspirerende interviews og TVindslag, produceret til danskerne. Bryllupskanalen.tv gik i luften 1. November 2009. kl. 00.01. Nøjagtigt som planlagt.

Bryllupsportal – Modesite med Web-TV

Når et bryllup skal planlægges, foregår det meste af planlægningen på internettet, derfor skal en bryllupsportal og informationerne om bryllup og planlægning være tilgængeligt, når bruden og brudgommen har brug for det. En bryllupsportal giver inspiration til hvordan man kan holde sit drømmebryllup. Bryllupskanalen er mere end et bryllupssite eller en bryllupsportal. Bryllupskanalen giver inspiration tips, tricks og trends indenfor bryllup og følger med, når der sker nyt indenfor bryllup. Bryllupskanalen holder sig ikke kun til den praktiske planlægning af bryllup. Bryllupskanalen er også med, når de kendte og Kongelige planlægger bryllup. Bryllupskanalens bryllupsportal holder dig opdateret om gossip, sladder og trends indenfor bryllupper og planlægning af bryllup.

Et unikt bryllup

Har du en rigtig god historie om et helt specielt og unikt bryllup, så hører vi gerne fra dig. Et helt almindeligt bryllup kan være lige så vidunderligt og romantisk bryllup, som et bryllup afholdt af kendte og Kongelige. Send din bryllupshistorie til ja@bryllupskanalen.tv

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »