Bryllupsmesse København

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Danmarks største Bryllupsmesse

Se højdepunkterne fra danmarks største bryllupsmesse, 2010 og hør hvad der rør de danske brudepar, der i denne tid går i bryllupsplanlægning. Nåede du ikke årets største bryllupsmesse lørdag d. 23. januar eller søndag d. 24. januar, så tag med Stine Ternstrøm og Bryllupskanalen til Bella Center i København. Årets Bryllupsmesse byder på modeshow, vielsesringe, brudekjoler, bryllupsfotografer, brudesko, veteranbiler, DJ´s og livemusik, gratis smagsprøver på bryllupskager og gratis smagsprøver fra restauranter og hoteller. Bryllupskanalen har samlet højdepunkterne fra årets bryllupsmesse 2010, som blev besøgt af giftelystne veninder, kommende brude – og næsten lige så mange af deres udkårne.

Er det brudekjoler de vil se?

Bryllupskanalen talte med masser af kommende brude og fælles for dem alle var, så ville de se brudekjoler – masser af brudekjoler. På årets bryllupsmesse var der mulighed for at samle inspiration fra et udvalg af brudekjoleforretninger, både store som små. Brudekjoler var der masser af og uanset hvad pengepungen er til, så var der mulighed for at bruden kunne sukke efter alt lige fra ekstravagante designerbrudekjoler til brudekjoler med bryllupsmesse rabat.

Var du i Bella Center i København?

Var du på bryllupsmesse i Bella Center i København, var du forhindret eller deltog du ved én af landets øvrige bryllupsmesser – så hører vi gerne fra dig. Fortæl os hvad der gav inspiration til planlægning af netop dit bryllup. Var der bryllups-musthaves, som du ikke anede eksisterede. Send os en mail på ja@bryllupskanalen.tv billedfiler er velkommen.

Hvert år afholdes bryllupsmesser over hele landet. Årets største bryllupsmesse afholdes i Bella Center i København. På en bryllupsmesse kan den kommende brud og brudgom få masser af inspiration til deres bryllup og planlægning.

én kommentar

  1. Caroline siger:

    Så så man lige mig, så har jeg da også fået mine 15 min. of fame.

    Tak for nogle super programmer, fortsæt det gode arbejde!

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »