Bryllupsmesser

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bryllupsmesser i Danmark

Bryllupskanalen har besøgt en af de mindre Bryllupsmesser i Nordsjælland, for at høre hvad der rør sig hos de kommende brudepar, i forbindelse med bryllupsbudget og brudekjolevalg.

?VIDEO: Bryllupsmesse i Bella Center

Accessories og musthaves til dit bryllup

På landets bryllupsmesser får kommende brudepar mulighed for inspiration, se nye trends og ikke mindst at møde annoncørerne ansigt til ansigt. Bryllupskanalen tager på bryllupsmesser  i Danmark og udlandet, for at give jer den rigtig bryllups messestemning, her på hele Danmarks Bryllupskanal! Skal du bruge accessories og musthaves til dit bryllup, så besøg shoppen, hvor du kan købe det nyeste inden for kageknive, kagefigurer, lys og meget mere.

?SHOP: Køb dine festartikler her

Vi vil løbende holde dig opdateret på hvor i landet der er bryllupsmesser.

Hele Danmarks bryllupsmesser

Vi er i gang med at få udarbejdet en fuld liste over alle bryllupsmesser i landet. Så arrangerer du en bryllupsmesse eller kender til en vi ikke kender, må du endelig skrive til os på ja@ bryllupskanalen.tv Du er selvfølgelig også velkommen til at deltage i debatten i Bryllupskanalens gratis bryllupsforum.

én kommentar

 1. Hanne siger:

  Hejsa,

  Der er en liste over bryllupsmesser i 2014 her:
  http://djroom.dk/bryllupsmesse-2014

  Hilsen
  Hanne

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Portræt: Lesbisk bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

7-9-13 en heldig bryllupsdag

Af Bryllupskanalen

“Vi har allerede haft 25 vidunderlige års ægteskab, 7-9-13” Hvilket ægte par ville ikke gerne kunne sige det, efter 25 års ægteskab? Udover at denne dato falder på en lørdag og daoten er til at husk for de fleste, så kan der være god grund til, at vælge netop 7. september 2013, til at sige ja, til at dele resten af sit liv, med sin udkårne. Læs mere om, hvorfor mange skandinavier finder netop denne dato ualmindelig heldig.

Varme forslag til vinterfest

Af Bryllupskanalen

Skal du holde vinterfest. Så gå ikke glip af små praktiske forslag, der giver både dig og dine gæster varmen. Det praktiske behøver ikke at tage overhånd, men der findes visse steder, hvor det er oplag at “snyde” lidt. Se hvordan du får ekstra meget varme, selv om vinteren er over os. Der er absolut ingen grund til at fryse, bare fordi man inviterer til vinterfest.

Pynt op med farver til brylluppet

Af Bryllupskanalen

Oppyntning af alt fra festlokalet til udendørsarealerne, er med til at sætte den rigtige stemning til et hyggeligt bryllup. Alt behøver nødvendigvis ikke blot være hvidt, men man kan sagtens give den gas med de orange, lime og turkis farver. Vær ikke bange for, at sætte ekstra meget kulør på oppyntningen, hvis I holder en havefest, bryllup i forsamlingshus eller i et partytelt. Oppyntning med de helt rigtige farver kan få dit bryllup og lokalerne til at ligne en million, for ganske få midler. Her kan du læse om hvilke farver og toner, der passer sammen og hvilken stemning det vil give, ved jeres bryllup.

Verdens vildeste frierier

Af Bryllupskanalen

Der findes et utal af måder at fri på, men skal det gøres med stil, kan du måske finde inspiration i disse 2 klip, for de er uden tvivl 2 af verdens vildeste frierier. Et klip fra biografen, hvor en kommende gom, viser hvordan man også kan fri og et klip fra den Amerikanske TV station FOX, der viser tænder og får de danske udsendelser om bryllup til at ligne en pixibog. Bliv inspireret til dit kommende frieri på Bryllupskanalen.

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »