Bryllupsrejser

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bryllupsrejser til alverdens destinationer

Den tid hvor alle bryllupsrejser gik til Kreta, Rhodos og Costa Del Sol er forlængst forbi. Danskerne har fået øje for bryllupsrejser til de oversøiske lande. Nu skal bryllupsrejser, i stigende grad være den ultimative bryllupsrejseoplevelse. De hotte bryllupsrejser lige nu går til Italien & Thailand. Vi ønsker at vores bryllup er unikt og personligt, og det smitter af på vores bryllupsrejser. En bryllupsrejse er ikke bare en rejse til et varmt land eller en storby. Brudeparret anno 2010 vil have hvide, bounty-strande, intimitet, forkælelse, romantik og luksus på bryllupsrejsen – den ultimative ferie, som skal overgå dem alle.

Hvor skal bryllupsrejsen gå hen efter jeres bryllup?

Bryllupsrejsen skal både give mulighed for forkælelse og romantik, lange nætter og masser af god mad. Uanset om du er til storby eller uberørte rejsedestinationer, så åbner bryllupsrejsen op for den rejse, du altid har drømt om. Bryllupskanalen hører meget gerne om netop jeres bryllupsrejse. Send os en mail på [email protected] Har I været på bryllupsrejse, så hører vi også gerne fra jer. Vedhæft billeder fra jeres bryllupsrejse og fortæl om jeres livs mest romantiske rejse!

Mød Salgsdirektør Stig Elling fra Startour, der fortæller om trends for bryllupsrejser i 2010.

Læs også artiklen om bryllupsrejser.

Hvortil går jeres bryllupsrejse?

Hvilken bryllupsrejse drømmer du om, efter jeres bryllup? Skriv en kommentar hér under, deltag i debatten i vore vores forum, eller kontakt redaktionen direkte på [email protected] Vi glæder os til at høre om netop jeres bryllupsrejse!

én kommentar

  1. Linette siger:

    Hvor er jeg heldig 😉 Vi skal til Thailand på vores bryllupsrejse!

RELATERET INDHOLD

Video

Bryllupsrejser i Bella

Af Bryllupskanalen

Bryllupsrejser

Af Bryllupskanalen

Artikler

Et utraditionelt bryllup

Af Bryllupskanalen

Få en “just the 2 of us” oplevelse med et utraditionelt bryllup. Bryllup under vand eller et helikoptor bryllup. Eller hvad med et bryllup ved de danske strande. Mulighederne er mange. Få inspiration til et helt og igennem utraditionelt bryllup.

Vielse i udlandet hitter denne sommer

Af Bryllupskanalen

Den helt store trend i disse år er vielse i udlandet. Slip for bekymringerne, slip for bryllupsritualerne og rejs væk. Med en fordobling af vielser i udlandet de seneste 10 år vil antallet er vielser i udlandet nå ny rekord i 2010.

Bryllupsrejse i bryllupsgave

Af Bryllupskanalen

En romantisk bryllupsgave Der findes masser af fantastiske rejsedestinationer, til en romantisk bryllupsrejse. Men bryllup og bryllupsrejse kan hurtigt blive en bekostelig affære, og så gælder det om at tænke kreativt, hvis man vil have i både pose og sæk. Bryllupskanalen ser på bryllupsrejser i bryllupsgave. Opret en konto Kan man undvære potter og pander, […]

Bryllup i Las Vegas

Af Bryllupskanalen

De kendte har været der. Frank Sinatra, Elvis Presley har gjort det. Og siden gjorde Demi Moore, Bruce Willis og danske Søren Rasted og Aqua Lene det også. Vielser i Las Veges er stadig populære. Hold jeres bryllup i spillebyen, der hvert år har over 100.000 bryllupper. Få inspiration til hvordan du selv planlægger det […]

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »