Bryllupsrejser i Bella

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bryllupsrejsen skal gå til ?

Mens sneen falder som en dyne over det meste af landet, er det oplagt at kaste sig over forberedelserne til sit livs rejse, nemlig bryllupsrejsen. Bryllupskanalen tager på Feriemesse i Bella Center, København, hvor man i denne weekend har kunne finde masser af inspiration til eksklusive bryllupsrejser. I Bella Center kunne man hurtigt glemme alt om sne, is og rationeret vejsalt. Den internationale feriemesse bød på bryllupsrejser til enhver tænkelig destination, krydret med smagsprøver, Calypso-rytmer, vilde dyr og lange, hvide sandstrande. Der er ingen tvivl om at hittet for bryllupsrejser 2010, er under varmere himmelstrøg.

Bryllupsrejse til alverdens destinationer

Der findes et utal af fantstiske bryllupsrejser og det er kun fantasien og pengepungen, der sætter grænsen. Som så meget andet omkring brylluppet ønsker vi en bryllupsrejse, der huskes som den ultimative rejse og ferie, som vi kan mindes tilbage på som en romantisk og afslappende ferie. Der findes mange gode rejseselskaber der har specialiseret sig i rejser til brudeparret. Nogle rejseselskaber er specialister i små unikke rejsemål. Så om du ønsker selv at stå for planlægningen af din bryllupsrejse eller få et rejsebureau, til at stå for det, er der virkeligt gode muligheder for at få en romantisk bryllupsrejse med sol varme og masser af afslapning.

Hvor er din drømme destination?

Er du til golfferie, storbyferie, eller skal bryllupsrejsen byde på sol, sand og vand – Skal du på bryllupsrejse i år, så hører vi gerne fra dig. Send os en mail på [email protected] Har du allerede været på bryllupsrejse, så hører vi gerne om jeres vidunderlige bryllupsrejse. Send os en mail med en kort beskrivelse af bryllupsrejsen. Vedhæft gerne billeder. Vi ser frem til at høre om netop din bryllupsrejse. Husk du kan også deltage i debatten her på Bryllupskanalen.

én kommentar

  1. Tabitha siger:

    Uhh, et varmt indslag – lige hvad jeg manglede, her i snestormen 🙂

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Bryllupsrejser i Bella

Af Bryllupskanalen

Bryllupsrejser

Af Bryllupskanalen

Artikler

Et utraditionelt bryllup

Af Bryllupskanalen

Få en “just the 2 of us” oplevelse med et utraditionelt bryllup. Bryllup under vand eller et helikoptor bryllup. Eller hvad med et bryllup ved de danske strande. Mulighederne er mange. Få inspiration til et helt og igennem utraditionelt bryllup.

Vielse i udlandet hitter denne sommer

Af Bryllupskanalen

Den helt store trend i disse år er vielse i udlandet. Slip for bekymringerne, slip for bryllupsritualerne og rejs væk. Med en fordobling af vielser i udlandet de seneste 10 år vil antallet er vielser i udlandet nå ny rekord i 2010.

Bryllupsrejse i bryllupsgave

Af Bryllupskanalen

En romantisk bryllupsgave Der findes masser af fantastiske rejsedestinationer, til en romantisk bryllupsrejse. Men bryllup og bryllupsrejse kan hurtigt blive en bekostelig affære, og så gælder det om at tænke kreativt, hvis man vil have i både pose og sæk. Bryllupskanalen ser på bryllupsrejser i bryllupsgave. Opret en konto Kan man undvære potter og pander, […]

Bryllup i Las Vegas

Af Bryllupskanalen

De kendte har været der. Frank Sinatra, Elvis Presley har gjort det. Og siden gjorde Demi Moore, Bruce Willis og danske Søren Rasted og Aqua Lene det også. Vielser i Las Veges er stadig populære. Hold jeres bryllup i spillebyen, der hvert år har over 100.000 bryllupper. Få inspiration til hvordan du selv planlægger det […]

Links

IWedding

Iwedding er et bryllupsplanlægningsværktøj til din IPhone eller IPod Touch. Prisen er 59 kr. Køb den her

Besøg Website »