Bryllupstale ud over det sædvanlige

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Lær at holde den perfekte bryllupstale

Hvis du vil holde den perfekte bryllupstale, så er det vigtigt at du viser os hvém det er, du elsker – og hvorfor du elsker! Enhver tale handler om at fremkalde latter og tårer; om at betage og begejstre bryllupsgæsterne, bruden og ikke mindst svigerfamilien. Når du holder tale til bryllup, skal du trække vejret – Holde pauser – og; fortælle i billeder, så folk kan forstå dig! Øvelse gør selvfølgelig mester, men pas på din tale ikke bliver for indstuderet. Der er stor forskel om du læser din tale op fra et manuskript, eller fortæller i billeder og taler med hjertet.

?ARTIKEL: Taler til bryllup – mini guide

Øvelse gør mester

At stille sig op i en forsamling at holde en bryllupstale kræver mod, det der er vigtig ved en bryllupstale er at fremkalde de følelser, du ønsker bryllupsgæsterne skal fremkalde. Det handler selfølgelig om latter, men også tårer. Fortæl i billeder så gæsterne selv, kan danne sig et indblik i jeres liv sammen. Tal tydeligt og hold masser af pauser, når man holder taler, skal man faktisk holde 3 gange så mange pauser, end hvad man umiddelbart tror.

?SHOP: Køb manchetknapper, lommeure og andet bryllupstilbehør til manden hér

Inspiration til bryllupstale

Bryllupskanalen har besøgt Kasper Sørensen, en vaskeægte historiefortæller! Han kan, om nogen dét med at, stå foran en forsamling og tiltrække samtlige bryllupsgæsters opmærksomhed, og fremtrille den mildeste latter, kærlighedstårer og en uforbeholden applaus! Lad dig inspirere til udførelsen af en bryllupstale – og lad gerne din tilkommende gøre det samme! Hvordan gik din tale og hvilke overvejelser gjorde du? Bryllupskanalen hører gerne fra dig, send os en mail på [email protected]

?VIDEO: Alternativ brudevals hitter

Skal du holde tale for din kommende kone?

Hvis du skal holde tale for din kommende hustru, så hører vi gerne fra dig. Hvis du har svært ved at udtrygge dine følelser med ord, så har vi mulighed for at give dig en hjælpende hånd. Sende en mail direkte til redaktionen på [email protected] bryllupskanalen.tv eller deltag i debatten i Bryllupskanalens gratis bryllupsforum, hvor der helt sikkert også er hjælp at hente, når den vigtigste tale i dit liv, skal være helt perfekt.

Få flere råd til din bryllupstale

én kommentar

  1. bryllup siger:

    Fin artikel

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

En alternativ brudevals

Af Bryllupskanalen

Brudevals – Jens Werner

Af Bryllupskanalen

Musik til bryllup

Af Bryllupskanalen

Artikler

Himmel lanterner og lanterner

Af Bryllupskanalen

Himmel lanterner er traditionen fra Asien, der er blevet et stort hit i Danmark de seneste år. Himmellysene svæver roligt op i nattehimmelen. En smuk afslutning på et bryllup, er at gæsterne sender et himmellanterner op med et ønske eller en hilsen til brudeparret.

Bryllupsmusik 10 gode sange efter valsen

Af Bryllupskanalen

Skal der sættes gang i jeres bryllupsfest efter valsen kl. 24? Bryllupskanalen giver 10 gode bud på det ultimative starternummer efter brudevalsen. For det gode nummer efter valsen til jeres bryllup, skal være afstemt, i forhold til publikummet. Et kærlighedsnummer med et godt syng med omkvæd, så fyldes dansegulvet fra starten. Få de bedste tracks til jeres bryllupsmusik.

Fyrværkeri til bryllup

Af Bryllupskanalen

Skal bryllupsfesten slutte med et brag, så bør du overveje at slutte af med et ordentligt festfyrværkeri. Bryllupskanalen har set på muligheder, regler og love omkring fyrværkeri til bryllup. Læs mere om fyrværkeri til dit bryllup hér.

Tryllekunstner bryllup

Af Bryllupskanalen

Hvad skal man med en tryllekunstner til sit bryllup – Det er jo ikke en børnefødselsdag. Dette spørgsmål vil mange brudepar sikkert stille sig selv. Bryllupskanalen har undersøgt hvorfor en tryllekunstner ved et bryllup, kan være en fantastisk god idè. Ved et bryllup ønsker de fleste brudepar at fascinere og imponere sine bryllupsgæster. Det gør […]

Links

HIT DJ

Danmarks stærkeste DJ team. Dan Rachlin, Philip Lundsgaard, Lille Lars, Joakim Hediger og Jørgen De Mylius, kan bookes som DJ`s til din firmafest, jeres bryllup eller andre fester.

Hele landet

Besøg Website »

Jens Werner Danseskole

Denne dans er en af de smukkeste og måske korteste i jeres kommende ægteskab. Kom og lær den så I trygt og roligt kan vise den til jeres familier og venner. I får her undervisning af kongelig brudevals instruktør Jens Werner.

Kirkeværløsevej 24
3500 Værløse

TLF. 21 91 26 39 | Besøg Website »