Dekoration i oasis med bonderoser

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Blomsterdekoration med oasis

Klassiske blomsterdekoration lavet med oasis, kræver lidt mere fingerfærdighed, end almindelige blomsterdekorationer og buketter. Her kan du få tips til hvordan du gør det let, elegant og enkelt. Vi starter med oasis, som har ligget i bød, i lidt vand, i nogle timer, så det er helt gennem blødt.

?VIDEO: Blomster dekoration med udsprungene blomster og grene

Dekoration i kagefad

Vælg et fad til din dekoration. I denne video har vi valgt et højt fad. Placer din oasis midt på fadet. Alle blomster, der skal bruges til dekoration skal have et skråt snit, og skal stå i rigtig koldt vand, langt væk fra sollys i nogle timer, så de har fået rigtig meget vand, før du går i gang med din dekoration.

?SHOP: Køb kagefad og dekorations artikler til blomsterdekoration hér

Få styr på din oasis

Det første du gør, er at beslutte hvor høj din dekoration skal være. Når du har et højt fad, er det vigtigt, at du ikke laver dekorationen i samme højde, som fadet. Dekorationen bør altid være meget højere, eller lavere, end dit fad eller vase. Det giver nemlig den bedste visuelle effekt af din dekoration. Start med at finde midten. Her placerer du én blomst, bare lige med spidsen af stilken, ned i din oasis. Så finder du fire hjørne punkter, hvor du også placerer 4 lige lange blomster. Sørg for at klippe blomsterne lige langt og stik dem lige langt ind i din oasis, så du får et fuldkomment symmetrisk resultat. Nu har du skabelonen til din dekoration. De 5 blomster angiver formen af din dekoration og det gælder nu om at holde faconen. Nu er du klar til at sætte forskellige slags grønt fyld på din dekoration. Vi har valgt grønt i lækre limefarver. Til sidst afslutter vi med noget, der er endnu mere fint, feminint og småt, det kunne også være forskelige græsser, som hjertegræs eller rævehaler.  Slut af med noget der afslutter “skærgårds-fornemmelsen”.

?ARTIKEL: JA! Vi skal giftes – Ny bog om bryllup og planlægning

Det er ikke særlig svært at lave sådan en dekoration. Det vigtigste er at du holder dine fikspunkter. Hold hele tiden øje med formen, og er der noget der ikke fungerer, så hiver du bare blomster, grønt og græsser ud igen, og starter forfra. Hvis du ikke er til grønt fyld, kan du bruge blomster i stedet for.

Rigtig god fornøjelse med dine blomsterdekorationer.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »