Design dine egne bordkort

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Bordkort til et flot bryllupsbord

Gør det nemt, gør det let – Gør det selv bordkort til dit bryllup! Du kan selv stå for produktionen af dine bordkort. Med saks, papir, lim og lidt fantasi kan du selv kreerer de mest fantastiske bordkort. Selvgjort er velgjort også når det handler om bordkort til bryllup, og samtidig kan bordkort blive både smukke og billige. I vores serie om gør det selv til bryllup, viser bolig- og bryllupsdesigner Louise Lie von Linstow, hvordan du selv kan lave flotte bordkort til dit bryllup.

SHOP: Flotte bordkort til bryllup og fest

Inspiration findes alle steder

Medmindre man er født med 10 tommelfingre, er det faktisk ikke så svært at lave sine egne bordkort. Inspiration kan man finde alle steder: i skoven, ved vandet, i haven eller på rejser rundt omkring i verden. Brug din fantasi og hvad du lige har ved hånden. Det vigtigste man skal tænke over før man går igang er at bordkortene, er at de skal kunne laves i forvejen, og at bordkortene skal matche farver i invitationer, brudebuket og den øvrige dekoration til sit bryllup.

Bordkortene er den røde tråd

At have en røde tråd gennem hele sit bryllup er vigtigt. Den røde tråd skaber ro og binder alle ting, i forbindelse med brylluppet sammen – man taler endda om papirdesign til bryllup, som i korte træk betyder at alt papir, som indbydelser, sanghæfter i kirken, bordkort, og ikke mindst takkekort hænger sammen med brudebuket, brudesko, brudepigekjoler og alt hvad der ellers måtte være af farver og papir i forbindelse med bryllup. Brudebuket, bryllupskage og jeres bordkort skal have en rød tråd, vælg en farve der er gennemgående, eller vælg flere farver inden for samme farveskala eller farve nuance.

Gør det selv – sådan hér

I dette indslag om design af egen bordkort, får du let og hurtig inspiration til billige og hurtige gør det selv bordkort. Du er velkommen til at bruge ideerne til bordkort, som de er vist her – ellers kan du bruge dem som inspiration af dit eget design af bordkort til dit bryllup. Kun fantasien sætter grænser for design af bordkort og hvis du begynder i god tid, kan dine bordkort designes helt eventyrligt! Husk at de skal skabe orden til dit bryllup – ikke skabe stress før dit bryllup! God fornøjelse med design af dine personlige bordkort!

Lav selv bordkort

Står du selv for dine bordkort til jeres bryllup, så hører vi meget gerne fra dig. Send en mail til ja@bryllupskanalen.tv vedhæft gerne et eller flere billeder og fortæl hvordan du gjorde og hvordan du fik ideen til netop disse bordkort.3 kommentarer

 1. Tabitha siger:

  Fedt med lidt enkle bordkort. Det ser jo næsten helt overskueligt ud at gøre det selv! Lad os få mere af det.
  kh Tabitha

 2. Elizabeth siger:

  Fine og enkle ideer til bordkort. Er ret vild med den første med sølvskeen, rigtig god til et bryllup i vintage stil…

 3. alise christensen siger:

  hej der er ikke en grankovle men fyrkovle. flote kort ellers

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »