Indbydelse til bryllup

Skrevet af Bryllupskanalen
Tags

Indbydelse sendes ud

Indbydelsen er det første synlige bevis på at I skal giftes. En Bryllupsindbydelse er med til at sætte standarden, for jeres gæsters forventning til bryllupsfesten. Derfor er det vigtigt at jeres indbydelse til bryllup, ud over faktuelle ting som tidspunkter og adresser , fortæller lidt om hvad bryllupsgæsterne kan forvente – og evt. hvad I forventer af dem. Udover godt humør, kunne det f.eks. være at I ønsker en bestemt dresscode eller lign. I mange lande bruger man save the day kort, disse kort sendes ud før selve indbydelsen. Dermed gøres gæsterne opmærksom på, at der er bryllup på vej og de skal reservere dagen. Denne type bryllupskort, bruges sjældent i Danmark, ofte får gæsterne det af vide mundligt eller man sender en mail, så gæsterne kender til bryllupsdatoen.

?VIDEO: Lav dine egne flotte gør-det-selv invitationer

Indbydelsen sendes ud i god tid

Send jeres bryllupsindbydelse i god tid. Normalt sendes indbydelsen ud min. 6 måneder før jeres bryllup, man kan med fordel sende indebydelserne ud før, da de fleste bryllupper er i sommerperioden og mange begynder om vinteren at lægge deres sommerplaner.

?ARTIKEL: Takkekort

Dresscode og påklædning til bryllup

Udover dato, klokkeslet og sted, er det vigtigt at invitationerne indeholder informationer om dresscode og brudeparrets forventning til gæsternes påklædning. Er det kjole og hvidt, er det strandbryllup, så gæsterne skal ankomme i sandaler, eller er det i et telt i haven, så der forventes praktiskpåklædning?

?ARTIKEL: Dresscode til bryllup

Valg af tema på jeres indbydelse

Her på Bryllupskanalen skriver vi meget om tema ved et bryllup. For at brylluppet giver en helhed, er det en god idè at lægge sig fast på et tema, ellerede når man sender sin indbydelse. Det kan være svært at bestemme sig for et bryllupstema, allerede her, da meget at sit tilbehør ikke er bestemt endnu. Hvordan bliver brudekjolen og hvordan skal festlokalet pyntes. Det er disse overvejelser, man allerede skal gøre sig nu. Det handler om at få et helhedsindtryk, for hele sit bryllup. Vælger man at have guldskrift på sine indbydelser, kan det være en god idè at lade guldet være gennemgående for hele sit bryllup, fra bryllupsbordet over i brudebuketten og vielsesringene.

?VIDEO: Temabryllup

Hvordan valgte i jeres indbydelser

Har I selv lavet jeres indbydelser, eller fået en professionel kortdesigner til at stå for dem, hører vi gerne fra dig. Send os en mail, med lidt information omkring farvevalg, tema samt billeder af jeres indbydelser til ja@bryllupskanalen.tv Du  er også velkommen til at deltage i debatten i vores forum. Det er gratis og der er masser af gode råd at hente fra landets andre kommende brude og brudepar.

Skriv din kommentar

Du skal være logget ind for at kommentere.

RELATERET INDHOLD

Video

Design dit monogram i word

Af Bryllupskanalen

Artikler

Dekorer dit bryllup med vand

Af Bryllupskanalen

Dekorationer med vand er en super effektiv og billig løsning, hvis du vil have unikke og stemningsfulde dekorationer til dit bryllup. Dekorer med masser af lys, blomster og blade. Bryllupskanalen giver dig inspiration til at dekorere med vand, både inde og ude, i alt lige fra søer, vaser, spande og swimmingpools. Se også hvilket tilbehør, der gør sig særlig godt til et bryllup, dekoreret med masser af vand!

satinbånd kommer du ikke udenom

Af Bryllupskanalen

Satinbånd er et musthave, hvis du selv vil stå for invitationer eller dekoration af dit bryllup. Satinbåndene fåes i et utal af størrelser og farver og kun fantasien sætter grænsen for hvor du vil bruge satinbåndene. Satinbånd er en billig dekoration og prikken over ièt til et smukt bryllup.

Louise skriver på Bryllupskanalen

Af Bryllupskanalen

Nu bliver der endnu flere kreative ideer om bryllup og dekoration. Danmarks absolut dygtigste bryllupsdesigner, Louise Lie von Linstow bliver fast blogger fra 1 juni, hvor hun vil øse ud af hendes mange års erfaringer indenfor dekoration og oppyntning.

Lys til bryllup giver stemning

Af Bryllupskanalen

Husk at der skal lys til et bryllup. Få lige præcis den stemning I ønsker. Vælg lys til festen både inde og ude. For lyset er det visuelle, der er med til at underbygge stemningen til bryllupsfesten. Få inspiration til dit bryllupslys, med levende lys, lyskæder og led lys.

Links

Hyr en bryllupsdesigner

Book Louise Lie von Linstow til dit bryllup. Alt fra konsultationer på 2 timer til et full make over af jeres festlokale

Besøg Website »